30 березня у Будинку офіцерів та 31 березня у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського відбулися звітні концерти художнього колективу, в яких взяли участь 280 вихованців.

Ансамбль народного танцю «Радість» відсвяткував своє 16-річчя

15 випускників ансамблю Бабич Сергій, Богданова Валерія, Гладун Олександр, Демчук Юлія, Заборовський Микита, Коберник Катерина, Калінович Юрій, Косенко Лілія, Комендра Олександр, Матковська Дарина, Музичко Віталій, Недогарок Ольга, Ніколюк Владислав, Позігунова Ганна, Ружитська Анастасія були нагородженні грамотами Департаменту освіти Вінницької міської ради.

Ансамбль народного танцю «Радість» відсвяткував своє 16-річчя

До концертної програми увійшло більше 30 хореографічних і вокально-хореографічних постановок з різних жанрів танцювального мистецтва. Жодного глядача не залишили байдужими українські народні танці та пісні, жартівливі та естрадні хореографічні композиції. Море емоцій, почуття радості, щастя, захоплення та співпереживання відчував кожен присутній у глядацькій залі. Аура творчості, національної свідомості, тривоги за наше сьогодення, в найкраще майбутнє наших дітей та нашої держави – все це панувало під час концертів ансамблю «Радість».

Ансамбль народного танцю «Радість» відсвяткував своє 16-річчя



Переглядів: 9270
Поширень: 0