До участі у конкурсі запрошуються як професійні музиканти, так і музиканти-аматори, що працюють в різних напрямках і стилях музичного мистецтва. Особливу увагу буде привернуто до музичних «альтернатив», персональних оранжувань, власних творів. Вік учасників не обмежено.

Бажаючим необхідно у термін до 11 травня 2014 року подати заявку до департаменту культури міської ради за адресою: вул.Соборна,59, каб. 628; або надіслати на електронну адресу: [email protected], оформивши її наступним чином:
 

Назва гурту, чи прізвище, ім’я виконавця Стиль виконання Лідер, контактний телефон


Місце виступу музичного гурту, чи окремого виконавця визначатиметься шляхом жеребкування, яке планується провести 13 травня 2014 року о 17.00 год.

Виступи учасників за 10-ти бальною системою оцінюватиме журі у складі представників від: організатора конкурсу, громадських організацій, засобів масової інформації, закладів культури та мистецтв міста.

Головний приз конкурсу – запис концертної програми гурту, чи виконавця у професійній студії.

Вручення подяк департаменту культури міської ради учасникам та нагородження переможця конкурсу-фестивалю вуличних музикантів відбудеться 17 травня цього року о 19.00 год.

Телефони для довідок: 59-50-53; 59-51-48.



Переглядів: 3842
Поширень: 0