Департамент культури міської ради, як один із організаторів проекту «Мистецькі вихідні», запрошує музикантів до участі у музичному фестивалі «Канікули у місті», що проходитиме у рамках проекту. Адже для багатьох із них, концерти на вулицях – можливість продемонструвати свій талант великій кількості людей і отримати за нього винагороду.

Упродовж липня (05, 12, 19, 26) з 18:00 до 21:00 на майдані Незалежності виконавці найрізноманітніших музичних стилів збиратимуться разом у центрі Вінниці, щоб показати музику різних стилів.

«Участь у фестивалі можуть брати усі бажаючі, без вікових обмежень, як професіонали, так і аматори. Кожен, хто бажає просто вийти на вулицю і грати для друзів та перехожих, хто небайдужий до музичних експериментів», – каже директор департаменту культури Ірина Френкель.

Бажаючим необхідно до 20 червня подати заявку до департаменту культури міської ради за адресою: вул. Соборна,59, каб. 628, або надіслати на електронну адресу: [email protected], оформивши її за допомогою прикріпленої заявки.

Контактні телефони для довідок: 59-51-75; 59-51-48.


Переглядів: 3130
Поширень: 0