Проект «Велика Сушка» представляє собою вільну виставку фотографій. Прийняти участь може будь-хто. Кожен учасник може принести будь-яку кількість своїх фотографій у вільному виконанні: жанр, розміри чи оформлення. Всі світлини розвішують на мотузках просто неба за допомогою прищіпок. Експозиція стає схожою на те, як колись сушили відбитки фотографій, зроблені ручним способом, коли теж за допомогою прищіпок просушували готові фотографії. Кожен учасник може зняти собі у подарунок чужу фотографію, але натомість повинен повісити свою, або ж обміняти на благодійний внесок, за задумом даного проекту.

Вінничан запрошують на фотовиставку "Велика сушка"

На зворотному боці фотографії можна писати все що завгодно - побажання, послання майбутньому її володарю, телефони або інші контакти.

Це третя вже третя у Вінниці "Сушка". Особливістю її є участь фотографів високого рівня. Це фотоаматори, що вже мають доволі високі досягнення у художній фотографії: звання, нагороди у конкурсах, персональні та колективні фотовиставки, власні майстер-класи тощо. Поруч з професіоналами мають нагоду виступити і початківці, ті, хто ще тільки навчається цьому виду мистецтва, або просто хоче поділитися своїми досягненнями, поспілкуватись з однодумцями, отримати корисні поради. Для когось це перша спроба виставити для перегляду широкому загалу свої фотографії на колективній фотовиставці.

То ж нагадуємо: від учасників потрібно принести тільки фотографії, решту (мотузки, прищіпки) беруть на себе організатори.

Першу акцію подібного формату провели у Санкт-Петербурзі ще у 2010 році. Сьогодні такі виставки проводяться по всій Україні та у різних країнах світу.

Виставка проходитиме з 15 до 19 години на площі Європейській (сквер Козицького, у напрямку між кафе "New-York Street" та "Fashion").


Переглядів: 3155
Поширень: 0