Метою конкурсу є популяризація книги і читання, залучення до участі у фотоконкурсі талановитих фотолюбителів-аматорів та надання можливості реалізувати своє прагнення показати Вінницю як місто, що читає. Роботи на конкурс приймаються до 14 вересня 2014 року. Переможців оголосять на наступний день, а на 30 вересня заплановано проведення підсумкової фотовиставки.

Правила і умови участі у фотоконкурсі: фотографії пропонується висилати на адресу [email protected] і, якщо фото відповідає вимогам конкурсу, воно буде завантажено на сторінку конкурсу. Кожен учасник може розміщувати не більше 3–х фотографій. Вікових обмежень для учасників конкурсу немає.

Вінницькі книгомани, фотографуйтеся!

Вимоги до фотографій: фото повинне відповідати темі конкурсу (на фото має бути зображена читаюча людина або дія, пов’язана з читанням); фото мають бути оригінальними, яскравими, такими, що запам\'ятовуються, незвичайними і естетичними; момент, зображений на фото, повинен вписуватися в рамки пристойності і здорового глузду; фото не мають бути образливими для інших учасників конкурсу, фотографія повинна мати назву, якщо на фото об\'єктом зйомки стала людина, то учасник фотоконкурсу несе повну відповідальність за його згоду на розміщення такого фото у фотоконкурсі, фотографії не повинні містити сцени насилля, жорстокості, еротики.

Вінницькі книгомани, фотографуйтеся!

Переможець фотоконкурсу визначається шляхом голосування членів жюрі. Їм стане фото, що набрало найбільшу кількість голосів (оцінок). Переможець номінації глядацьких симпатій визначається шляхом інтернет-голосування. Їм стане фото, що набрало найбільшу кількість позитивних коментарів. Окрім 3-х призових місць передбачаються також переможці декількох номінацій - глядацьких симпатій, за творчій неординарний підхід, за почуття гумору та т. і.

За підсумками голосування буде сформована виставка кращих фотографій конкурсу, яку відкриють в приміщенні бібліотеки-філії № 11 в кінці вересня.

Вінницькі книгомани, фотографуйтеся!

Журі конкурсу: Олег Волощук (Голова Вінницького Народного клубу фотомистецтва «Обрій»), Вадим Козловський (член художньої ради обласної організації Національної спілки фотохудожників України), Сергій Мороз (фотохудожник, член спілки фотохудожників України), Міщан Тетяна Іванівна (головний спеціаліст відділу культурно-мистецьких закладів Департаменту культури міської ради), Федоровська Інна Олександрівна (викладач образотворчого мистецтва школи мистецтв «Вишенька»), Плотнікова Світлана Василівна (провідний бібліотекар бібліотеки-філії № 11).



Переглядів: 4208
Поширень: 0