Проект Галявина творчості, що проходить біля ККЗ «Райдуга» присвячений на цьому тижні культурі та традиціям України в зв’язку з несприятливими погодними умовами переноситься на 18 липня

Він має на меті створення умов, що сприяють якісному дозвіллю усіх верств населення міста Вінниця, сприяє активізації здорового способу життя вільного від тютюну та спиртного, розвитку творчих та освітніх здібностей громади.

Проект Галявина творчості, в зв’язку з несприятливими погодними умовами переноситься на 18 липня

Щоп’ятниці організатори проекту запрошують талановитих виконавців, танцювальні колективи, готують цікаві конкурси, вікторини, даруючи за участь в них призи та подарунки. Вже наступної п’ятниці 18 липня готується захід, що присвячений культурі, звичаям та традиціям України. На гостей свята чекають виступи професійних співаків з українськими піснями, усі бажаючі на майстер-класах зможуть спробувати вишивати хрестиком та стрічками, навчитися плести браслети з українською символікою, а активні учасники свята приймуть участь у інтелектуальних конкурсах на знання історії та традицій України, запальному конкурсі з перетягування канату та ще безлічі цікавих вікторин та веселощів.



Переглядів: 3653
Поширень: 0