Наталія Андрійчук народилася у Вінниці. Працювала в газетах ще з юнацького віку. Має дві вищих освіти: педагогічну та психологічну. Після закінчення навчання 10 років присвятила газеті «Вінницькі відомості», де писала статті під псевдонімом «Юлія Вірська» та була випусковим редактором. За цей час написала багато статей про жіночу долю, про людей з обмеженими фізичними можливостями, які вирізняються сильним характером, людей, які не втрачають надію за будь-яких обставин. Останні вісім років авторка книги працює редактором Вінницької обласної державної телерадіокомпанії «ВІНТЕРА», є автором програми «Акценти». Створила 500 програм на історичну, соціальну та виховну тематику. Під час роботи на обласному телебаченні з програмою про дітей-сиріт була запрошена на Перший національний канал.

Новий погляд на Софію Потоцьку у книжці вінницької журналісткиЗ перших днів роботи в новинах на місцевому телебаченні Наталія Андрійчук збирала відомості про родину Потоцьких, що згодом лягли в основу телепрограми «Благодійність поляків на Вінниччині», з якою авторка взяла участь у 14-му Міжнародному фестивалі теле- та радіопрограм «Мій рідний край» у місті Ужгороді. Також вона відвідала місто Кельце, де взяла участь у ІІІ Міжнародній конференції «Слідами спільної історії поляків». Вивчаючи зібрані матеріали про життя Станіслава Потоцького, зацікавилась постаттю жінки, яка була поруч та надихала його на таку високу людяність і благодійність для подолян. Написано про Софію чимало. Перечитавши біографічну та історичну літературу, авторка прагнула подати читачу своє бачення особистості героїні, про яку писали в основному чоловіки, які, на її погляд, не зовсім зрозуміли цю жінку…

Друга книга Наталії Андрійчук «В її житті була пристрасть…» надає можливість зазирнути в характер і збагнути психологічну мотивацію вчинків грецької красуні Софії Глявані, яка народилася в бідній родині, а стала найбагатшою жінкою світу – графинею Потоцькою. У програмі презентації відбудеться відеопоказ авторської програми Наталії Андрійчук «Благодійність поляків на Вінниччині» та виступ виконавиці авторського романсу Вероніки Остапчук. Також слово візьмуть представники творчої еліти міста та області.



Переглядів: 4211
Поширень: 0