Віддані клієнтки найвідомішого вінницького дизайнера Олександра Очеретного нарешті дочекаються показу фірмового одягу для холодного сезону. Дійство відбудеться у суботу 15 листопада у ТД «Галерея Інтершик».

Свою осінньо-зимову колекцію дизайнер втілює у високоякісних французьких тканинах Dutel: по-перше це зігріваюча м’яка вовна, цупкий рельєфний жаккард та тканини з печатними принтами. Переважно колекція складається з пальто та суконь середньої довжини з рукавами три чверті, а також декількох несподіваних за пропорціями елементів, що лише підкреслюють основний задум дизайнера.

15 листопада Олександр Очеретний продемонструє свою осінньо-зимову колекцію 2014-1015

Окрім м’яких вовняних та смісових тканин у колекції представлено чимало різноманітного мережива. Накладені на теплі зимові тканини мереживні візерунки, створюють враження затягнутих памороззю вікон, на яких мороз вишиває вправною рукою. З цікавих конструкторських вирішень слід виділити похилі лінії рукавів з своєрідними защипами. Окрему частину колекції складатимуть тканини з мозаїчним графічним дизайном. Вигадливі форми прикрашатимуться гронами вишитих квіток та дрібками оригінальних аксесуарів.

15 листопада Олександр Очеретний продемонструє свою осінньо-зимову колекцію 2014-1015

Кольорова гама колекції для холодної пори року складатиметься з чорного, ніжно-блакитного, всіх відтінків сірого та білого кольорів. Але будуть і несподівані кольорові акценти: сині, бордові, червоні. В своїй новій колекції осінь-зима 2014-2015 Олександр Очеретний презентуватиме як романтику, так і пуризм, мінімалізм та розкіш. Особливе місце у показі займуть також слов’янські орнаменти та прикраси. Буде ще чимало модних несподіванок! Очікуйте на сюрпризи!



Переглядів: 8190
Поширень: 0