На імпровізований денсфлор, де танцювали молоді звеселені вінничани, пожежники із брандспойтів лили піну і воду. Дощ, що крапав з неба робив молодь ще мокрішою.

На початку свята гості накликали водяного, відьом та русалок – господарів дійства та прикрашали стрічками і черешнями зрізану вербу. Народні аматорські музичні колективи довершували атмосферу народного гуляння. Веселі музики у національному вбранні першими „заводили” публіку. Запалили і купальський вогонь, в якому згоріло опудало Марени.


Після численних саундчеків та „імпровізацій” ведучих, кількох жартів та конкурсів на сцені з’явилися вінницькі гурти „Щоденник Джейн” та „Рапіра”. На цьому „розігрив” публіки завершився. Розпочалась розважальна програма: конкурси, лотереї, подарунки від спонсорів. А потім і дискотека.

І тут вже народ „відірвався на повну”. Піна летіла у всі боки, нею кидалися і не тільки у знайомих. Дощ змінював пожежних, або навпаки – словом, було мокро. З колонок гучно гриміла музика.
Закінчилось свято феєрверком, але й після нього розважатись не припинили. По місту можна було зустріти веселих мокрих хлопців та дівчат.

Фоторепортаж


Переглядів: 5646
Поширень: 0