З 8 січня у Резиденції Діда Мороза, що розташована у центрі міста, біля будівлі міськради, тривав «Зірковий тиждень». Щодня тут засідав хтось з відомих вінничан, кому у ці дні довірив потренувати вміння вислуховувати дитячі бажання та тримати чарівний посох почесний і справжній вінницький Дід Мороз Олександр Шемет.

За цей час костюм та накладну бороду з успіхом приміряли шоу-мен та учасник команди КВН «Вінницькі Перці» Олександр Теренчук, історик та керівник ГО «Спільнота «Історія Вінниця» Олександр Федоришен, композитор та співак Геннадій Білявський, шоу-мен Костянтин Станіставський, директор КП «Центр концертних та фестивальних програм» Максим Філанчук.

Добігає кінця «Зірковий тиждень» у резиденції Діда Мороза

Кожен з них був Дідом Морозом всього лише пару годин і встиг зрозуміти, що це робота не легка, проте дуже приємна. Олександру Федоришену довелося працювати деякий час на свіжому повітрі, тому що в резиденції погасло світло, але він з честю вийшов зі скрутної ситуації та вітав дітлахів просто неба, водив хороводи та дарував частування. Дід Мороз в окулярах, Геннадій Білявський, пропонував дітям співати більше пісеньок, а Костянтин Станіставський постійно жартував та всіх веселив. З Максима Філанчука Дід Мороз вийшов більш статечний, але дуже благодушний.

14 січня о 17.00 відбудеться урочисте закриття новорічного містечка «Smile-City» та РезиденціїДідуся Мороза. У цей день також нагородять найкращу ялинку з «Казкового лісу». А чарівні герої попрощаються з вінницькою малечею майже на цілий рік, щоб знову повернутись напередодні наступних новорічних свят.



Переглядів: 4749
Поширень: 0