Сергій Міхалок - лідер гурту «Ляпис Трубецкой», який припинив існування влітку 2014-го. 1 вересня відбулася презентація нової групи перевтіленого Міхалка - BRUTTO.

Це розриваюча, невгамовна і зминаюча все підряд енергія. Стати її очевидцем і співучасником можна буде більш ніж в 20 містах України в лютому і березні 2015-го.

Лідер групи, Сергій Міхалок:

«Мої пісні "Не Биць скотам", "Рабкор", "Броненосец", "Грай", "Воины света" - лунали на барикадах і, сподіваюся, хоч трохи, але допомогли перемогти! Тут був я та інші білоруси. І деякі загинули за свободу Братів Українців!

Тепер зі мною могутні хлопці з BRUTTO! Ми приїхали в Україну і будемо словом, а якщо треба, - і ділом допомагати Майдану відстояти свої ідеали! Будзь смелым и Весна прыйдзе! Наша Возьме!»

15 лютого Сергій Міхалок і гурт BRUTTO дадуть концерт у Вiнницi

BRUTTO - логічне і пряме продовження легко впізнаваного стилю "Ляписа Трубецкого" останніх років. Їх стиль - маскулінний і лютий, відважний і зухвалий панк, гострий, актуальний, надихаючий і вільний від уз. Виступ гурту - це більше, ніж просто концерт. Це бій з лінню, зміцнення віри в себе і звільнення від внутрішніх кайданів.

27 грудня в Києві відбувся дебютний концерт BRUTTO в Україні. Виступ зібрав повний зал, отримав відмінні відгуки у ЗМІ і викликав великий інтерес фанатів по всій Україні. Такий же успіх очікується у всіх містах туру.

Концертне відео.

BRUTTO, "Священный огонь", Київ, 27 грудня

 ФАКТИ:

1. Плейлист група складає перед початком кожного концерту. Відомо лише, що в кожному місті туру гарантовано прозвучить новий сингл «Гаррі». Прямо зараз «Гаррі» підкорює радіоефіри: 

2. Двоє з учасників групи - українці (одесити).
3. У тур група вирушає на своєму автобусі.
4. У кожне місто група везе свою звукову систему та інструменти.
5. Райдер групи дуже простий, короткий і невимогливий. У групі є вегетаріанці - тому в гримерці велика кількість овочів і «фітнес-няшки».

Графік туру і квитки: http://goo.gl/Koje5B

   

 

 

 



Переглядів: 4690
Поширень: 0