Вперше у нашому місті міжнародна культурна подія «MUSIC CAMP INTERNATIONAL» («Міжнародний музичний табір»). Під час весняних канікул на дітей віком від 11 до 15 років чекає захоплива пригода!

Реєстрація учасників до Міжнародного музичного табору триває! Не дивлячись на майже двохтижневий карантин, що був впроваджений у вінницьких школах, учасниками табору стали вже більше 200 дітей! Наші діти вже в передчутті пригод з нетерпінням очікують весняних канікул! Тепер і їх батькам не потрібно "ламати голову" над проблемою, чим зайняти дитину під час канікул. З 9.00 до 14. 00 години дня діти будуть під наглядом, будуть займатись корисною і цікавою справою, зможуть розвиватись і самовдосконалюватись.

Для того, щоб стати учасником табору є лише 4 дні! Зареєструватись для участі у таборі можна за посиланням

Вартість реєстрації – 150 грн. (враховано 1 квиток на фінальний концерт). Вартість квитка на фінальний концерт складає 50 грн.

Мають право на безкоштовну участь у музичному таборі діти учасників АТО та постраждалих на Майдані, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти переселенців, члени волонтаріату "Дружня Вінниця".

Реєстрацію на Міжнародний музичний табір у Вінниці продовжено до 13 березня. Залишилось 50 місць

Програма навчання в таборі розрахована для дітей віком від 11 до 15 років.

Всього за 5 днів (з 22 по 26 березня) дітки оволодіють грою на одному із 7 музичних інструментів, таких як: віолончель, скрипка, гітара, орфф, флейта, хендчаймз та золоті дзвіночки. Опанують вміння співати у хорі. У грандіозному хорі, що буде налічувати близько трьохсот дітей, до того ж твори будуть виконуватись п’ятьма мовами світу! Робота кожної дитини в інструментальному музичному класі має бути індивідуальною, а досвід спільного виступу усіх дітей в хорі не викликає суперництва та дає дітям відчути можливість спільного успіху. Кожен викладач намагається знайти найкращий підхід до кожної дитини, допомогти їй віднайти внутрішню музику і відчути впевненість при виконанні музичного твору.

Програма та місце проведення табору:

Проведення музичного навчання та репетицій відбуватиметься на базі ЗОШ №4 ім. Д.І. Менделєєва з 9.00 до 14.15.

Реєстрацію на Міжнародний музичний табір у Вінниці продовжено до 13 березня. Залишилось 50 місць

На протязі дня діти будуть мати 3-4 перерви для перепочинку, а також 20-хвилинну перерву для ланча (булочка, йогурт, вода). ТМ "Липовецький хліб" забезпечить наших діток булочками, а ТМ "Білозгар" фруктовими йогуртами.

Активний тиждень занять у таборі завершується 27 березня концертом дітей-учасників у супроводі камерного оркестру «Арката» на сцені Будинку офіцерів м. Вінниці. На концерт запрошуються батьки, друзі, викладачі, діячі культури та мистецтв і всі бажаючі. Початок концерту о 17.00.

Реєстрацію на Міжнародний музичний табір у Вінниці продовжено до 13 березня. Залишилось 50 місць

Такий масштабний мистецький захід став можливим у Вінниці, завдяки тісній співпраці БФ «Подільська громада», БО "Альянс фондів громад України" та БО «MUSIC CAMP INTERNATIONAL», а також за підтримки Міської Ради та громади м. Вінниця.

За додатковими питаннями звертатись 067 49 16 025 – координатор проекту Леся Найчук



Переглядів: 4110
Поширень: 0