Як повідомив куратор конкурсу по Вінницькій області В\'ячеслав Дробчак, кастинг, який буде проводитись у цей день, до ефіру не потрапить - відзнятий матеріал режисерам проекту буде відправлено у Київ, і найталановитіші будуть запрошуватись вже на телекастинг.

У кастингу до конкурсу «Україна має талант-1» взяли участь 39 вінничан, до телеверсії проекту не потрапив жоден. Організатори пояснюють це тим, що на той час проект був не «розкрученим». Загалом же у першому «Таланті» у всіх обласних центрах України взяли участь 3,5 тисячі учасників. Цього ж разу організатори сподіваються, що на кастинг у Вінниці подадуть заявки щонайменше 150 окремих виконавців та колективів. Обмежень ані за віком, ані за кількістю учасників у колективах - немає. Кількість учасників, які проходять з кожної області у наступний тур, - необмежена, все залежить тільки від здібностей та талантів конкурсантів.

Склад журі організатори приховують, ця таємниця буде відкрита тільки після початку проекту.

Тому, якщо ти талановитий та хочеш показати свою майстерність у масштабах усієї країни, - запишись на участь у кастингу, звернувшись до кастинг-відділу телеканалу «СТБ» у робочі дні (понеділок - п\'ятниця) з 10 до 18 години за телефоном 8 097 914 72 32 та залиши свої дані (ПІБ, вік, контактний телефон та жанр, у якому виконуватиметься номер). Участь у конкурсі безкоштовна.

Кастинг у Вінниці буде проводитись 19 вересня з 10:00 до 18:00 за адресою: Міський палац мистецтв «Зоря», вул. Червоноармійська, 44. У залі буде музична апаратура, яка працює з форматом СD та рояль, який, можливо, стане у нагоді конкурсантам.


Переглядів: 4525
Поширень: 0