Цієї суботи о 18.30, в рамках Вінницьких днів моди, дизайн-студія Марини Ярославської «Ярославна» презентує нову колекцію, яка носитиме назву «Приборкання норовливої». Показ відбудеться 28 березня за адресою пл. Гагаріна, 2 (ТЦ «Універмаг», 3-й поверх).

Марина Ярославська ніколи не зраджує власному неповторному стилю, графічному силуету, складним фактурам та кольорам. Весняно-літня колекція розкішної марки «Ярославна», як завжди, міститиме мікс найсвіжіших тенденцій цього сезону у царині натурального хутра та шкіри. Ярославська творить для стильної та самовпевненої міської амазонки, яка вміє за себе постояти, але і їй хочеться ніжності та тепла сильних обіймів.

Вінницькі дні моди: «Ярославна» приборкує норовливих

Настрій цій колекції задасть В’ячеслав Узєлков, який, безсумнівно, уміє приборкувати норовливих. Саме його вихід відкриватиме показ колекції, що складатиметься з 32 моделей одягу у витонченому міському стилі.

Вінницькі дні моди: «Ярославна» приборкує норовливих

Одяг від «Ярославни» виконано з натурального хутра (норка, куниця, соболь), шкіри, м’якого кашеміру та фактурного твіду. Оздоблення – вишукана ручна вишивка натуральним камінням. Кольорова палітра колекції простягатиметься від чорного, через весь спектр сірих та бежевих відтінків до молочного та білосніжно-білого. Від темного мороку зими до світлої радості весни. Привідкриємо завісу таємниці: пристрасна панянка – героїня колекції, зрештою отримає своє щастя і ми побачимо фінальний вихід у розкішній весільній сукні.

Вінницькі дні моди: «Ярославна» приборкує норовливих

Вишукана та елегантна колекція «Приборкання норовливої» стане справжнім весняним подарунком для прихильників марки «Ярославна» та всіх, хто цінує комфортне та якісне вбрання.



Переглядів: 4274
Поширень: 0