Цієї весни у Вінниці вперше відбудеться пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями. У ньому можуть взяти участь всі бажаючі люди з інвалідністю віком від 10 до 27 років, які мають талант до співу. Учасники фінального етапу фестивалю будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками. Володар «Гран-прі» отримає запрошення від польського партнера взяти участь у щорічному пісенному фестивалі для молоді з обмеженими можливостями «Чехочинські творчі зустрічі» у Польщі.

Організаторами фестивалю-конкурсу «Золотий птах» є департамент культури Вінницької міської ради, громадська організація «Центр «Культурна стратегія – XXІ»», торгова марка «RUTA» та Вінницький регіональний центр сучасного мистецтва «Арт-Шик». Іноземний партнер дійства - Фонд ініціатив для людей з обмеженими можливостями «PRO OMNIBUS» (республіка Польща), який проводить щорічний пісенний фестиваль для молоді з обмеженими можливостями «Чехочинські творчі зустрічі».

У фестивалі-конкурсі можуть брати участь всі бажаючі люди з обмеженими фізичними можливостями віком від 10 до 27 років. Вони змагатимуться у двох вікових категоріях: від 10 до 17 років та від 17 до 27 років.

Захід проходитиме у два етапи. Перший – відбірковий, який вже розпочався і триватиме до 20 квітня. На цьому турі учасникам потрібно заповнити заявку-анкетуанкета.docанкета.doc, записати дві пісні, на власний вибір, виконаних акапельно у цифровому форматі МР3. А також – зробити копію свідоцтва, яке підтверджує обмежені функціональні можливості учасника, для учасників першої вікової категорії потрібно зробити копію свідоцтва про народження, другої вікової категорії – паспорту.

Всі вищеперераховані матеріали потрібно надіслати до 31 березня на електронну адресу: [email protected] або поштову адресою: 21050 м. Вінниця вул. Архітектора Артинова 12а, ТД «Галерея ІнтерШик». До 1 травня відбіркове журі визначить учасників фінального конкурсу , про що сповістить їх в той самий спосіб, яким були надані матеріали для відбіркового етапу.

Другий етап конкурсу, фінальний, проходитиме 15-17 травня у Вінниці. Тут, шляхом відкритого вокального змагання, будуть визначені найбільш талановиті. Всі учасники фінального етапу будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками. А володар «Гран-прі» отримає запрошення взяти участь у щорічному пісенному фестивалю «Чехочинські творчі зустрічі» у Польщі.

Більш детальну інформацію про умови проведення фестивалю-конкурсу можна отримати ТУТ або за телефонами: (0432) 65-65-92, (063) 170-44-80, e-mail: [email protected] .



Переглядів: 2936
Поширень: 0