Втретє небайдужі до жартів зможуть заявити про свій талант, отримавши при цьому ще й невеличке грошове заохочення та статуетку у вигляді летючого слона.

За умовами змагань, учасники пропонують на розгляд журі гумористичні ролики, змонтовані з уривків різних фільмів. Або знятих самостійно. Такий собі аналог КВКівського відеоконкурсу. Професійні кінівці не завжди вписуються в такий формат.

Євген Майданик, організатор фестивалю:

Тобто в них є завдання : а) це три хвилини, б) це повинно бути смішно. Ну, смішно в рамках того, що це має бути для широкого глядача з показом на телебаченні. Тобто без голих дуп і всього іншого.

Свої роботи на конкурсі представили 250 учасників з України, Росії, Білоруси, Молдови, Ізраїлю, США, Чехії та Іспанії. Змагатимуться в чотирьох номінаціях. Члени журі – представники різних країн світу. Усього понад 40 осіб, котрі оцінюватимуть роботи конкурсантів через Інтернет.

Олександр Шеремет, член журі:

Багато з них – це просто КВНщики. В основному. І в них підхід до цього мистецтва КВНівський : кількість жартів на кількість секунд.

Протягом двох тижнів вінничани зможуть побачити 34 фільми-фіналісти на місцевому телебаченні та в кінотеатрі. Роздавання слонів традиційно відбудеться в день міста 13 вересня. На жаль, не всі переможці можуть приїхати по нагороди, кажуть організатори. За три роки існування «Вінниційського фестивалю» в нього з’явилися послідовники в Білоруси та Росії.

Роботи можна переглянути тут


Переглядів: 3262
Поширень: 0