23 травня о 19.00 в Будинку офіцерів найпопулярніша співачка України Тіна Кароль презентує у Вінниці музичну виставу «Я все ще люблю».

Пісні, танці й відверті вірші-монологи - у новій сольній програмі вінницькі шанувальники побачать Тіну Кароль такою, якою ще ніколи не бачили!

Тіна Кароль 23 травня привезе у Вінницю сольну програму, якою вразила Америку!

Музичну виставу «Я все ще люблю» співачка в рамках всеукраїнського туру презентувала вже в багатьох містах України, а також в Америці. Відгуки глядачів - виключно захопливі! У деяких містах були такі аншлаги, що Тіні Кароль доводилося давати по два концерти за один день. І всюди вона радувала глядачів тим, що спускалася до них у залу, по-дружньому роздавала автографи, тиснула руки і фотографувалася.

Тіна Кароль 23 травня привезе у Вінницю сольну програму, якою вразила Америку!

- Спасибі, Тіночка! Чудова, жива, божественна! Ти рятуєш у важку хвилину і надихаєш у хвилини щастя! Люблююююю!!!!!! - пише Ганна Александрова.

- Концерт був незабутній! Моя сім\'я одержала масу задоволення! - зізнається Ганна Галащук. - Тіночка, величезне тобі спасибі за казковий вечір! Ти була чарівна і найголовніше - справжня!

- Тіночка, величезне спасибі за незабутній концерт. За твої пісні, за глибину слова, за твою жіночність і твою любов. Ми любимо тебе! - додає Інна Сараін.

Музична вистава "Я все ще люблю" складається із двох частин, наповнена усією палітрою почуттів: від суму до радості, від лірики до драйву, від улюблених хітів до нових пісень із альбому "Помню", який вийшов у 2014 році. У виконанні співачки вінничани почують улюблені хіти: «Ноченька» під акомпанемент акордеона, «Нiжно» під гітару, «Зачем я знаю» у варіації на тему аргентинського танго, "Намалюю тобі зорі", "Люблю его", "Помню", «Полюс притяжения», «Шиншилла», «Ты отпусти», "Выше облаков", "Жизнь продолжается" і багато інших. А між піснями Тіна Кароль буде вперше читати свої вірші, які, як і всі її пісні, автобіографічні. 

Тіна Кароль 23 травня привезе у Вінницю сольну програму, якою вразила Америку!

- Це буде не просто концерт, я запрошую вас не просто в концертну залу, я запрошую вас набагато ближче - у своє серце, - запрошує вінничан Тіна Кароль. - Ви почуєте улюблені пісні у новому прочитанні, я поділюся з вами своїми віршами. Саме ваша любов дала мені сміливість зробити цей концерт саме таким, у якому будуть тільки ви, я і музика! 

Компанію на сцені співачці складуть танцюристи одного з найкращих українських шоу-балетів FREEDOM, завдяки чому звичайний концерт перетвориться в грандіозне шоу, що складається не просто з пісень, а із завершених вокально-театральних композицій. Спеціально для цього концерту створена унікальна сценографія з відеоінсталяціями. У виставі також беруть участь кращі музиканти країни, які грають на акордеоні, клавішах, гітарах, роялі, барабанах і контрабасі.

Як відзначають очевидці, нова сольна програма «Я все ще люблю» сильно відрізняється від попередньої «Сила любові і голосу». У новому сольнику Тіні Кароль вдалося об\'єднати різні музичні жанри, завдяки чому глядачі на концерті випробовують всю палітру почуттів і емоцій!

Тіна Кароль 23 травня привезе у Вінницю сольну програму, якою вразила Америку!

Концерт Кароль названий музичною виставою, тому що в його основі лежать два центри притягання - Музика і Слово, монолог душі співачки, яку люблять за чесність, щирість і духовну красу. Ця вистава запам\'ятається багатогранністю, яка стане першорядною для глядача. Співачка-акторка, співачка-символ, співачка-поет, композитор і музикант, ікона жіночності - саме такою постане Тіна Кароль перед вінницькими шанувальниками.

Музичну виставу Тіни Кароль «Я все ще люблю» вінничани побачать у суботу, 23 травня, о 19.00 у Будинку офіцерів. Безкоштовна доставка квитків по телефону: (0432)57-55-55.

Організатори концерту Тіни Кароль у Вінниці - концертна агенція Олега Збаращука і компанія «Квартал-Концерт».



Переглядів: 4922
Поширень: 0