КП «Центр концертних та фестивальних програм» спільно з БФ «Подільська громада» представляють соціально-мистецький проект до Міжнародного дня захисту дітей. 1 червня з 12:00 до 18:00 на майданчику біля ККЗ «Райдуга» пройде загальноміське дитяче «Свято мильних бульбашок».

Ляльки-велетні, велетенські мильні бульбашки, концерт від юних зірок, солодощі, дитячі майстер-класи та багато іншого подарують діткам позитив та радість. А родзинкою свята стане дискотека з яскравими мильними бульбашками. Дитяче свято розпочнеться о 12:00 в парку ім. Горького біля ККЗ «Райдуга» та триватиме до 18.00. Кожна дитина зможе взяти участь у різноманітних конкурсах та майстер-класах та отримати чудові призи, подарунки та солодощі від партнерів акції.

Свято мильних бульбашок традиційно відбудеться у Міжнародний день захисту дітейСвято мильних бульбашок традиційно відбудеться у Міжнародний день захисту дітей

Метою свята є подарувати дітям позитивні емоції, створити умови для цікавого та змістовного дозвілля малюків. В рамках свята діятимуть майданчики для самих маленьких, де мами з немовлятами матимуть можливість бути повноцінними гостями свята. Також буде створено майданчик для самих енергійних діточок, де вони зможуть продемонструвати свої спортивні навички, пострибати на батутах та інше.

Свято мильних бульбашок традиційно відбудеться у Міжнародний день захисту дітейСвято мильних бульбашок традиційно відбудеться у Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день дітей — одне з найстаріших міжнародних свят. Після Другої світової війни, коли проблеми збереження здоров\'я і благополуччя дітей були як ніколи актуальні, у 1949 році в Парижі відбувся конгрес жінок, на якому прозвучала клятва про невтомну боротьбу по забезпеченню міцного миру як єдиної гарантії щастя дітей. Через рік, у 1950 році 1 червня був проведений перший Міжнародний день захисту дітей, після чого це свято проводиться щорічно. Міжнародний день захисту дітей нагадує суспільству про необхідність поважати права дитини, що є необхідною умовою для формування справедливого, гуманного соціуму, добробуту в ньому. В наш час, коли всі ми прагнемо миру та ясного неба над головою наших дітей, КП «Центр концертних та фестивальних програм» спільно з БФ «Подільська громада» влаштовує для малечі чудове свято – День мильних бульбашок.



Переглядів: 4490
Поширень: 0