З 2 до 16 червня у Будинку офіцерів у Вінниці проходитиме виставка фотографій Сергія Лойко «Аеропорт».

Вони – захисники Донецького аеропорту під час російської агресії на сході України. Вони стали легендою. Захист Донецького аеропорту – це сага про сильних духом українців-Кіборгів. Їхні історії залишаться з нами назавжди. Їхні обличчя, емоції впіймав об’єктив фотокамери Сергія Лойко. Він – єдиний іноземний журналіст, який був з українськими Кіборгами в оточеному проросійськими бойовиками аеропорту Донецька.

Організатор виставки – Український кризовий медіа-центр. Протягом виставки кожен зможе залишити свої побажання, подяку Кіборгам та усім українським військовим.

Легендарну виставку Сергія Лойко «Аеропорт» покажуть у Вінницькому Будинку офіцерів

Виставка «Аеропорт» вперше була презентована у квітні 2015 року у Києві. Відкривали її сам автор – Сергій Лойко та герої-Кіборги з 74-го окремого розвідувального батальйону та 79-ї окремої аеромобільної бригади Збройних сил України. Столичний показ був початком туру містами України та частиною проекту культурної дипломатії між регіонами України, який розпочав Український кризовий медіа-центр.

Легендарну виставку Сергія Лойко «Аеропорт» покажуть у Вінницькому Будинку офіцерів

Сергій Лойко – автор чисельних репортажів з районів військово-політичних конфліктів. Він розповідає про війни, кризи та щоденне життя у Росії та у країнах колишнього Радянського Союзу для Los Angeles Times з 1991 року. Він робив репортажі з північного Афганістану у 2001 році та з Іраку у 2003 році. Його книга «Шок і тремтіння. Війна в Іраку», яка була опублікована російською мовою у 2004 році, стала регіональним бестселером. Сергій Лойко є випускником Московського державного педагогічного університету. Сергій Лойко – єдиний іноземний кореспондент, який провів кілька днів в оточеному про-росiйскими бойовиками Донецькому аеропорту. У розпал військових дій у жовтні 2014 року, журналіст провів чотири дні та три ночі з українськими військовими, які захищали термінали аеропорту від нападів сепаратистів.

Легендарну виставку Сергія Лойко «Аеропорт» покажуть у Вінницькому Будинку офіцерів

Легендарну виставку Сергія Лойко «Аеропорт» покажуть у Вінницькому Будинку офіцерівУкраїнський кризовий медіа-центр створено у березні 2014 року зусиллями провідних українських експертів у галузі міжнародних відносин, комунікацій та зв\'язків з громадськістю, які погодилися безоплатно надавати свій досвід і час для того, щоб допомогти Україні отримати сильний голос у глобальному діалозі навколо останніх подій.

Центр не фінансується державою, жодною політичною силою та є виключно громадським проектом. Завдання Центру - надавати світовій спільноті об\'єктивну інформацію про події в Україні, виклики та загрози національній безпеці, зокрема у військовій, політичній, економічній, енергетичній, гуманітарній сферах. Центр надає підтримку всім представникам засобів масової інформації, які висвітлюють події в Україні. З початку роботи УКМЦ було проведено більше 1500 прес-брифінгів, у яких взяло участь 3300+ спікерів, серед яких державні посадовці, дипломати, експерти та громадські діячі.



Переглядів: 4088
Поширень: 0