З розмахом святкуючи 10-річчя гурту, рідне місто «ТІК» залишив на десерт. Саме у Вінниці 10 червня фінішує грандіозний тур «Люби ти Україну!», з яким гурт побував у 32 містах України, 6 містах США та 6 містах Канади.

Всюди «тверезих і культурних» зустрічали неабияк тепло, а по правді сказати - навіть гаряче, адже всидіти на місці під запальну музику «ТІК» вдається одиницям. Більшість одразу влаштовує шалені танці зі справжнім суто українським запалом. І радує музикантів багатоголосим хором, у який миттю перетворюється публіка, коли звучать улюблені хіти і, тим паче, Національний гімн України, яким «ТІК» традиційно відкриває кожен свій концерт.

Гурт «ТІК» 10 червня на концертному стадіоні разом з вінничанами буде встановлювати рекорд України!

- Ми - патріоти! Співаємо українською, любимо все українське і жити хочемо лише в Україні! - зізнаються музиканти «ТІК». - Ми щасливі, що на концерті у кожному місті, будь-то схід, захід, центр, північ чи південь України і навіть закордон, відчуваємо велич українського духу, щирість і відкритість українських сердець і спільну мрію, яка усіх нас, незалежно від віку, статі і місця проживання, об’єднує - це бажання побудувати квітучу, успішну Україну, де всі зможемо бути щасливими. І цього ми обов’язково досягнемо! Бо нас багато і правда на нашому боці!

За тверду патріотичну позицію гурт «ТІК» щодня отримує тисячі вдячних слів від українців зі всіх куточків країни, а на концертах шанувальники задарюють музикантів синьо-жовтими серцями, букетами квітів і прапорами. Відтак, кожен концерт «ТІК» перетворюється на свято єднання українців, які разом уміють і сумувати, і підтримувати один одного у важку хвилину, і щиро, без заздрощів, радіти успіхам.

Гурт «ТІК» 10 червня на концертному стадіоні разом з вінничанами буде встановлювати рекорд України!

- Нам дуже приємно, що за ці 10 років ми здобули шанувальників по всій Україні! Куди б не приїхали, нас чудово приймають! Сподіваємося, не підкачає і рідна Вінниця! Тим паче, що до фінального концерту туру ми підготували чимало сюрпризів, - інтригує лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк.

Вінницький концерт, що 10 червня о 19.00 розпочнеться на Центральному міському стадіоні, гурт вирішив присвятити цьогорічним випускникам, адже молодь - це наша надія і майбутнє.

- Концерт пройде у форматі масштабного сімейного свята! Очікуємо до 15 тисяч глядачів і плануємо спільно з вінничанами встановити рекорд України, провівши «Найбільший випускний України», - розповідає продюсер гурту «ТІК» Олег Збаращук.

Гурт «ТІК» 10 червня на концертному стадіоні разом з вінничанами буде встановлювати рекорд України!

Рівно 10 років тому саме він став першою людиною, яка повірила в успіх гурту «ТІК» - і скоро нікому невідомий вінницький гурт здобув шалену популярність. «ТІК» знищив всі закони українського шоу-бізнесу, довівши, що успіху можна досягти, не живучи у столиці і не підживлюючи інтерес до себе брудними плітками та чорним піаром. Секрет «ТІК» - у справжній українській музиці, ліричних текстах і вмінню з гумором дивитися на життя, у неймовірній віддачі та енергетиці, якою кожен учасник вражає публіку на живих виступах, а ще - у щирості та відкритості, адже після кожного виступу гурт обов’язково виходить до шанувальників на автограф-сесії.

Безцінне щире спілкування, більше 40 улюблених пісень, пристрасні танці і спільні співи - все це чекає вінничан на великому тригодинному концерті 10 червня на Центральному міському стадіоні (колишній «Локомотив»).

- Усіх запрошуємо приходити у вишиванках, з українськими прапорами, а головне - з відмінним настроєм! - запрошує вінничан фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк.

Протягом трьох годин гурт «ТІК» пригощатиме вінничан улюбленими хітами: піснями «Олені» і «Вчителька», з яких все починалось, свіженькими роботами «Meine Liebe» і «Сірожа з Ружина», патріотичними композиціями «Запах війни» і «Люби ти Україну!», запальними хітами «Вінницька полька», «Чорна хмара, біла хмара», «Сірожине Пірожине», «Гуляй, народ», «Ендорфіни», романтичним «Апрєлем», «Ноябр», «Абонент», «Для мами» і «Не цілуй!», іронічною «Тихою», «АЛКО голізм» і багатьма іншими музичними сюрпризами.

Гурт «ТІК» 10 червня на концертному стадіоні разом з вінничанами буде встановлювати рекорд України!

Аби не було штовханини, а організація пройшла на найвищому рівні, вхід на стадіон 10 червня буде відкрито за дві години до концерту - з 17.00. Вартість квитків у фан-зону - 49 гривень, сектори - 89 гривень.

Придбати квитки на великий сольний концерт гурту «ТІК» можна у касах Будинку офіцерів, муздрамтеатру, на Центральному міському стадіоні, турсервісах на Козицького та фонтані «Рошен», у кіосках мережі «Преса» та за номером безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Вінничани, не пропустіть! Станьте учасником безпрецедентного концерту гурту «ТІК», що увійде в історію не тільки міста, а й - всієї України!



Переглядів: 5285
Поширень: 0