Влітку цього року у Вінниці відбудеться вже четвертий сезон загальноміського конкурсу «Творча битва районів». Взяти участь у заході можуть всі бажаючі від 3 до 80 років та захистити честь свого району, продемонструвавши творчі таланти.

Загальноміський конкурс «Творча Битва районів» був започаткований весною 2012 року. Він одразу набув великої популярності серед вінничан. Цього року організатори запрошують вінничан взяти участь у конкурсі та довести, що їхній район – найкращий. Долучатися можуть всі бажаючі віком від 3 до 80 років, громадяни України, які проживають у Вінниці. Змагання проходитиме у двох категоріях:

  • від 3 до 12 років
  • від 13 до 80 років.

Впродовж червня-липня буде проводиться реєстрація заявок у департаменті культури Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59 або ж можна надіслати заявку на участь на електронну адресу: [email protected]. Зразок заявки прикріплений нижче.

До журі конкурсу входитимуть професійні популярні виконавці з Вінниці та України. Відбіркові тури проходитимуть з червня по серпень 2015 року на майданчиках міста.

13 червня о 18-ій годині відбір пройде у мікрорайоні Тяжилів (вул. Баженова,32 бібліотека-філія №7). 20 червня також о 18-ій годині свої таланти демонструватимуть жителі мікрорайону Сабарів (вул.Черняхівського,74 КЗ «Вінницький міський клуб»). 4 липня о 18 годині мікрорайон Вишенька візьме участь у відбіркових турах за адресою вул. 600-річчя, 17 (ТРЦ «Мегамолл»). 18 липня обиратимуть найкращих представників, які захищатимуть честь Замостянського району. Це відбудеться о 18 годині у ЗК «Міський палац мистецтв» (Червоноармійська,44). А пошук творчих талантів центральної частини міста пройде 1 серпня о 17-ій годині на площі Водограй у Центральному парку культури та відпочинку.

Переможці відбіркових турів отримають спеціальні подарунки від депутатів міської ради у мікрорайонах. (Вишенька: Олександр Парвадов, Замостянський район: Петро Бабій, Сабарів: Володимир Васильєв, Тяжилів: Ігор Шутак, Центральна частина міста: Олександр Жупанов). Головний переможець буде обраний на фіналі конкурсу.

Організаторами конкурсу є департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм». Захід проходить під патронатом виконуючого обов’язки міського голови Сергія Моргунова та депутатського корпусу Вінницької міської ради.

Партнери проекту: торговельно-розважальний центр «Мегамолл», розважальний центр сімейного відпочинку «Дитяча Планета» та туристичне агентство ActIV-тур.

Довідки за тел. 59-52-47, 097-28-20-737.



Переглядів: 3918
Поширень: 0