У Вінниці розпочався четвертий сезон «Творчої Битви районів». Перші змагання пройшли у Тяжилові. Місцеві жителі грали на баяні, саксофоні, електрогітарі, бандурі, танцювали хіп-хоп, східні танці, співали та демонстрували інші різноманітні таланти. Журі конкурсу обрало чотирьох найталановитіших жителів Тяжилові, які представлятимуть свій мікрорайон під час фіналу. Серед них чемпіони України по акробатиці та художній гімнастиці, лауреат всеукраїнських музичних конкурсів та учасниця конкурсу «Голос діти».

Цими вихідними у місті стартувала «Творча битва районів 2015». Це конкурс для тих, хто хоче продемонструвати свої таланти, заявити про себе як про творчу особистість та довести, що Вінниця – місто обдарованих людей. Тяжилів, Сабарів, Вишенька, Замостя та Центр впродовж літа змагатимуться за звання найкращого, найбільш артистичного, талановитого та креативного мікрорайону нашого міста на приз виконуючого обов’язки міського голови Сергія Моргунова.

Визначено перших фіналістів «Творчої Битви районів 2015»

Відбірковий тур вже пройшов у Тяжилові. Цими вихідними біля бібліотеки-філії №7 зібрались мешканці цього мікрорайону, які мають найрізноманітніші таланти, щоб позмагатись за місце у фіналі конкурсу. Серед членів журі був депутат Вінницької міської ради Ігор Шутак, керівник студії східного танцю «Шахіна» Діана Подолянчук, неодноразовий фіналіст ігор КВН у Вінниці Сергій Поліщук, учасниця міжнародних та всеукраїнських конкурсів та фестивалі по хореографії Юлія Бегебко, співачка, лауреат Всеукраїнський конкурсів та фестивалів Ольга Печериця. Ігор Шутак вручив талантам Тяжилова призи за участь в проекті, а також пригостив морозивом.

Визначено перших фіналістів «Творчої Битви районів 2015»

Мешканці цього мікрорайону грали на баяні, саксофоні, електрогітарі, бандурі, демонстрували свої успіхи у мистецтві орігамі, танцювали хіп-хоп, східні танці, співали. Чимало уваги привернув «дует» Олени та її чотирилапого друга – песика Топи. Він допомагав своїй господині показувати танцювальні па на імпровізованій сцені, чим розчулив глядачів. Одна з учасниць конкурсу, яка презентувала у цей вечір свої таланти в оригінальному мистецтві оригамі, отримала сертифікат на безкоштовну поїздку по Україні з рук директора туристичної фірми «ACTIVтур» Ольги Печериці. Вже не перший рік конкурс має своїх постійних партнерів – ТРЦ «Мегамолл» та розважальний центр сімейного відпочинку «Дитяча планета», призи від яких отримали учасники конкурсу.

Визначено перших фіналістів «Творчої Битви районів 2015»

Загалом, журі конкурсу було настільки вражено талантами учасників, що не змогло обрати лише трьох найкращих, як це було заплановано і до фіналу увійшло четверо. Це акробатичний дует Данила та Анастасії Біда, які є чемпіонами України по акробатиці, саксофоніст Ярослав Чиж – лауреат всеукраїнських музичних конкурсів. А також – чемпіонка України по художній гімнастиці Марина Дмуховська та учасниця конкурсу «Голос діти» вокаліста Анастасія Андрійченко. Саме вони представлятимуть Тяжилів у фіналі загальноміського конкурсу «Творча Битва районів», де і відбудеться змагання за головний приз цього літнього сезону – приз від Сергія Моргунова.

Визначено перших фіналістів «Творчої Битви районів 2015»

Наступний відбір відбудеться в мікрорайоні Сабарів 20 червня о 18.00 год. біля КЗ «Вінницький міський клуб». Ще є час зареєструватись та довести, що твій район найкращий! Детальніше про реєстрацію можна дізнатися за посиланням

Довідки за телефонами: 595-247, 097-28-20-737.

Організаторами конкурсу є департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм».



Переглядів: 6831
Поширень: 0