Актриса, режисерка, художниця Анастасія Любченко завітала на кілька днів до Вінниці в рамках заходів Міжнародного фестивалю оповідання «Intermezzo». Вона презентувала свій проект «Mime Wave Ukraine» та розповіла про особливості і розмаїття театрального життя у Європі, де вона навчається та працює останні чотири роки.

Своєрідним екскурсом у життя європейських театральних закладів та акторських труп стала лекція від Анастасії Любченко, яка продовжилася дводенним майстер-класом для всіх бажаючих. Анастасія навчалася в унікальній Театральній Школі в Амстердамі, де отримала можливість стажування в провідних Режисерка Анастасія Любченко розповіла вінничанам про особливості театрального мистецтватеатрах Нідерландів, під час навчання працювала з європейськими режисерами. Зараз Анастасія ділиться своїми знаннями та напрацюваннями з усіма охочими.

На лекції вона розповіла про нові театральні напрямки та стилі, про відомих європейських акторів та непересічні вистави, на яких побувала. Велику увагу лекторка приділила системі фінансування талановитих акторів та невеликих театральних труп, яка існує у Європі.

На майстер-класах «Фізичний тренінг актора» Анастасія Любченко ознайомила танцівників, акторів, перформерів, режисерів із підходом перформативного європейського театру. А також розповіла як розпочати власний проект і що для цього потрібно.



Переглядів: 4183
Поширень: 0