Інтерактивно-розважальний проект «Мистецькі вихідні» розпочався цієї суботи на майдані Незалежності з виступів вихованців Центру розвитку дітей та юнацтва «ДивоСвіт». Вони демонстрували всім бажаючим танцювальні та хореографічні номери. Також жителі та гості міста могли взяти участь у цікавій вікторині.

Проводилися розважальні заходи й при бібліотеках-філіях. Наприклад, на майданчику біля бібліотеки-філії №2 пройшла тренінгова програма «Подаруй щастя іншому». У її рамках відбувся майстер-клас «Щасливе дитинство», конкурс по створенню колажу, вікторина та книжкова лотерея. А у бібліотеці-філії № 11 майстриня Алла Лосенко розповіла про українську традиційну ляльку-мотанку, її історію, особливості та способи створення. Після чого всі бажаючі мали змогу зробити свою власну ляльку.

ках «Мистецьких вихідних» дітям розповідали про ляльки-мотанки, проводили майстер-класи та книжкову лотерею

28 червня на вінничан знову чекатимуть «Мистецькі вихідні». О 18 годині на майдані Незалежності розпочнеться проект «Музична акварель». О 19 годині у мікрорайоні Тяжилів стартує проект «Творчий двір» (бібліотека-філія №7, вул. Баженова, 32). Також будуть заходи на майданчиках біля: Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1,2, 5, 6, 8, 11, 12, 13 (початок о 18.00 год.).



Переглядів: 3053
Поширень: 0