«Село Марківці – мала батьківщина Блаженнішого Митрополита Володимира»

З 4 по 6 липня у вінницькій галереї «Інтер-Шик» будуть представлені фотороботи митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневского Олександра (Драбинка), який був секретарем Блаженнішого Митрополита Володимира, та протоієрея Максима Брусники, який декілька років очолював фотослужбу Предстоятеля Української Православної Церкви.

Відвідувачі галереї «ІнтерШик» переглянуть найяскравіші моменти, що вдалося зафіксувати під час відвідання Блаженнішим Митрополитом Володимиром своєї малої батьківщини – села Марківці Летичівського району Хмельницької області. …. Це і природа, і спілкування з людьми, і богослужіння в місцевому Архангело-Михайлівському храмі, і відвідання Спасо-Преображенского Головчинецького жіночого монастиря, у якому майбутній Архіпастир прийняв Святе Хрещення, і заупокійні молитви на могилах батьків.

Вінниця не випадково була обрана місцем проведення виставки, адже свого часу Марківці та Летичівський район адміністративно входили до складу Вінницької області. Сам Блаженніший Митрополит Володимир щороку відвідував із архіпастирськими візитами Вінницьку єпархію.

В цілому, експозиція передає благоговійне ставлення Блаженнішого Митрополита Володимира до своєї малої батьківщини та рідних людей, що не може не стати прикладом для майбутніх поколінь.

Місце проведення: галерея «Інтер-Шик» (м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 12-а)
Тривалість: з 4 по 6 липня 2015 року
Час відкриття: 04.07 – 14:00.



Переглядів: 3048
Поширень: 0