У суботу у рамках Мистецьких вихідних юні вінничани долучилися до майстер-класів по вишиванню та бісероплетінню. А у бібліотеці-філії № 11 дітям розповідали про традиції відзначення Івана Купала, навчили плести віночки, робити квіти з паперу тощо.

На майдані Незалежності виступали вихованці Вінницької дитячої музичної школи №1, Вінницького міського клубу. Продовжив вечір майстер-клас від студії «Зумба» та різноманітні конкурси. Закінчив вечір виступ інструментального дуету «Де-Стренжерс».

Проект «Арт-мозаїка» додав свого колориту у літній вечір сабарівчан. Вокальний, хореографічний та цирковий калейдоскоп порадував місцевих жителів та відпочиваючих на березі Південного Бугу.

Цими вихідними юні вінничани навчалися вишивати та плести з бісеру

У суботу 11 липня «Мистецькі вихідні» знову чекають своїх учасників та відвідувачів. О 18 годині на майдані Незалежності стартує проект «Фестиваль вуличних музикантів». Біля бібліотеки-філії №7 (вул. Баженова, 32) о 19 годині розпочнеться проект «Творчий двір». А також будуть розваги на майданчиках біля: Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1,2, 5, 6, 8, 11, 12, 13 (початок о 18.00 год.).

Організатори проекту «Мистецькі вихідні»: департамент культури Вінницької міської ради та Центр концертних та фестивальних програм. Партнери – ТРЦ «Мегамолл» та розважальний комплекс «Дитяча планета».



Переглядів: 3187
Поширень: 0