Цими вихідними відбувся відбірковий тур конкурсу «Творча битва районів-2015» у мікрорайоні Вишенька. До фіналу потрапили: Володимир Сліпчик, який виконав на гітарі інструментальний номер «Джороно», вокалісти Анастасія Макаренко та Анастасія Дороган. А також – ансамблі «Ретро» та «Берегиня», які погодилися об’єднати свої сили.

Четвертий сезон конкурсу «Творча битва районів-2015» стартував з початку цього літа. Вже відбулися відбіркові тури у Тяжилові  та у Сабарові. А нещодавно – на Вишеньці. Взагалі, це конкурс для тих, хто хоче продемонструвати свої таланти та довести, що Вінниця – місто обдарованих людей. Вишенька, Тяжилів, Сабарів, Замостя та Центр впродовж літа змагатимуться за звання найталановитішого мікрорайону нашого міста на приз виконуючого обов’язки міського голови Сергія Моргунова. Організаторами конкурсу є департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм».

​У мікрорайоні Вишенька визначено фіналістів, які виступатимуть в фіналі «Творчої битви районів-2015»

Таланти Вишеньки танцювали, співали, грали на гітарі та флейті, декламували вірші. Кожний з учасників отримав призи від постійних спонсорів конкурсу – ТРЦ Мегамолл та розважального центру сімейного відпочинку «Дитяча планета». Окрім цього, нагородою за участь у конкурсі були солодкі подарунки, які подарував депутат Вінницької міської ради Олександр Парвадов.

​У мікрорайоні Вишенька визначено фіналістів, які виступатимуть в фіналі «Творчої битви районів-2015»

Сертифікат на безкоштовну поїздку по Україні від директора туристичної фірми «ACTIVтур» Ольги Печериці отримав Віталій Кисліцин, який порадував присутніх художнім читанням на актуальні на даний час теми.

Фіналістами від мікрорайону Вишенька стали: Володимир Сліпчик, який виконав на гітарі інструментальний номер «Джороно», Анастасія Макаренко з піснею «Усміхнися, мені», Анастасія Дороган, з піснею «Брюнетки краще». І знову, як і в Тяжилові, журі не змого обрати лише трьох учасників фіналу, тому від Вишеньки буде 4 фіналісти. Керівники ансамблів «Ретро» та «Берегиня» погодились об’єднати свої сили, та захищати честь свого мікрорайону на фіналі.

​У мікрорайоні Вишенька визначено фіналістів, які виступатимуть в фіналі «Творчої битви районів-2015»

Наступний відбір пройде в Замостянському районі 17 липня о 18 годині на майданчику перед ЗК «Міський Палац мистецтв». Поспішайте зареєструватись та довести, що ваш район найкращий!
Довідки за телефонами – 595-247, 097-28-20-737



Переглядів: 3857
Поширень: 0