1 серпня у рамках «Мистецьких вихідних» хлопчики та дівчатка розмальовували дощечки та дерев’яні ложки, плели серветки з ниток. А також – створювали та розгадували «живий» кросворд, співали в караоке тощо.

У суботу на майдані Незалежності відбувалася концертна програма міського естрадного оркестру «ВінБенд», Центру концертних та фестивальних програм, учнів Дитячої музичної школи №1. Завершили програму вихованці творчих студій міста.

У мікрорайоні Сабарів відбувся міні-проект «Арт-мозаїка». Дітлахи брали участь у різноманітних конкурсах, караоке. Ігрову програму доповнили виступи вихованців Міського клубу, а також творчі майстер-класи. Відбувалися розваги й у бібліотеках-філіях. Наприклад, діти розмальовували різноманітні предмети – дощечки, дерев’яні ложки та інші вироби, а ще, плели серветки з ниток.

Юні вінничани розгадували «живий» кросворд

Центральна бібліотека для дітей та юнацтва провела для юних вінничан цікаві та повчальні ігри, веселі конкурси. Дітлахи створювали та розгадували «живий» кросворд, малювали кольоровою крейдою тощо.

Юні вінничани розгадували «живий» кросворд

А цієї суботи 8 серпня «Мистецькі вихідні» знову чекатимуть своїх учасників та відвідувачів. Так, на майдані Незалежності відбудеться проект «Джаз-перфоманс» (початок о 18.00 год.). У мікрорайоні Тяжилів (бібліотека-філія №7, вул. Баженова, 32) о 18 годині розпочнеться проект «Творчий двір».

Також «Мистецькі вихідні проходитимуть на майданчиках біля: Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1,2, 5, 6, 8, 11, 12, 13 (початок о 18.00 год.).



Переглядів: 4443
Поширень: 0