Вінничанка Наталя Покуца вже більше трьох років відвідує заняття у гуртку «Скарбниця творчості», що функціонує у відділенні соціально–побутової адаптації Територіального центру соціального обслуговування м. Вінниці. Саме тут жінка вперше дізналася про ляльки-мотанки, а вже сьогодні її роботи представлені на виставці «Ляльки-мотанки від пані Наталі» у музеї Коцюбинського.

Вперше про ляльки-мотанки Наталія Покуца дізналась на заняттях гуртка «Скарбниця творчості», що функціонує у відділенні соціально-побутової адаптації Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Вінниці. Жінка почала відвідувати його ще на початку 2013 року. Невдовзі це захоплення переросло в улюблену справу.

Наталя Покуца, яка навчилася робити ляльки-мотанки у Терцентрі, вже демонструє свої роботи на персональній виставці

А сьогодні підопічні відділення соціально-побутової адаптації Терцентру Територіального центру соціального обслуговування міста Вінниці вже відвідали виставку «Ляльки – мотанки від пані Наталі» в музеї ім. М. Коцюбинського. Всі експонати зроблені власноруч Наталією Анатолівною.

«Ляльки-мотанки є не лише чудовим подарунком, дивовижним елементом декору або цінним предметом побуту, а й оберегом благополуччя, щасливого сімейного життя, – зазначила керівник гуртка Оксана Бровчук. – Ми пишаємося талантами, на які багатий Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці А майстрині бажаємо міцного здоров’я ще на багато років, натхнення та креативних ідей».



Переглядів: 3680
Поширень: 0