Цієї суботи, 15 серпня, мистецькі розваги у місті продовжаться. На майдані Незалежності о 18-ій годині стартує проект «Джаз-перфоманс», у Сабарові з 19-ї години розпочнеться захід «Арт-мозаїка» і традиційно з 18-ї години працюватимуть розважальні майданчики у дитячих бібліотеках.

Проект «Мистецькі вихідні» у Вінниці триває і в серпні. З початку цього місяця на майдані Незалежності відбувалася концертна програма міського естрадного оркестру «ВінБенд» Центру концертних та фестивальних програм, а учні Дитячої музичної школи №1 дарували глядачам гарні пісні. Завершили програму вихованці творчих студій міста.

У мікрорайоні Сабарів відбувся міні-проект "Арт-мозаїка". Дітвора брала участь у різноманітних конкурсах, під час яких складала слова, відгадувала знаменитостей, співала караоке. Ігрову програму доповнили виступи вихованців Міського клубу, а також творчі майстер-класи.

Мистецькі вихідні у Вінниці тривають

Бібліотеки-філії, як завжди, приємно дивували всіх своїм креативом та новими розвагами для дітвори. Наприклад, діти розмальовували різноманітні предмети – дощечки, дерев’яні ложки та інші вироби, а ще, плели серветки з ниток. Центральна бібліотека для дітей та юнацтва дарувала дітям цікаві та водночас повчальні ігри, веселі конкурси і гарний настрій.

Мистецькі вихідні у Вінниці тривають

Наступної суботи, 15 серпня, розваги продовжаться: на майдані Незалежності з 18-ї години відбуватиметься проект «Джаз-перфоманс»; у мікрорайоні «Сабарів продовжиться проект «Арт-мозаїка» (початок о 19:00); традиційно працюватимуть і майданчики біля Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1,2, 5, 6, 8, 11, 12, 13 (початок о 18:00).



Переглядів: 3702
Поширень: 0