У рамках літературно-мистецького проекту «Шевченківські вечори» минулої п'ятниці на площі Тараса Шевченка відбувся літературно-поетичний водограй «Мелодія слова звучить», організований працівниками Вінницької міської централізованої бібліотечної системи.

Слово має уні​кальну здатність створювати душевний настрій людям. Слово нас радує, дивує, може засмутити, розрадити, подарувати цілий водограй позитивних емоцій, які прикрашають життя, сповнене прози, та наповнити його новим змістом. І саме підтвердженням цьому став літературно-мистецький захід, головними учасниками якого були бібліотечні працівники та користувачі філій ЦБС №№5,7,11 і центральної бібліотеки для дітей та юнацтва.

У Вінниці пройшов літературно-поетичний вечір «Мелодія слова звучить»

На площі Т. Шевченка звучали музичні твори та пісенні мелодії у виконанні, як професійних митців, так і виконавців-початківців, зокрема: лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів Тетяни Бондар, вихованок студії «Експеримент» Вінницького обласного Будинку культури учителя Дарії Нечипоренко та вокальної студії «Кураж» Будинку офіцерів Аліни Гуйван, вокально-естрадного ансамблю ветеранів «Ретро», молодих і юних музикантів: Юрія Кулиника, Андрія та Романа Мазурців, Ярослава Чижа.

У Вінниці пройшов літературно-поетичний вечір «Мелодія слова звучить»

Також, всі присутні змогли долучитись до поезії Тараса Шевченка та сучасних українських поетів, яку для них читали: актори Полонійного театру «Діалог» Катерина Жуковська та Анастасія Вознюк, володарка Гран-прі поетичного фестивалю «Малахітовий носоріг -2003» Людмила Качуровська та член ГО молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» Марія Остапенко.​



Переглядів: 3378
Поширень: 0