Про це співак написав на своїй сторінці у "Фейсбук".

"Спасибі Zaхidfest, відмінна локація, супер-публіка з різних куточків країни, для якої хочеться грати навіть те, що не планували!

Мастеринг пісні зробив Frank Arkwright, людина, яку вважають найкращим сучасним британським звукоінженером мастерингу в рок-музиці. Саме він робив мастеринг для Coldplay (Scientist) Elton John, Radiohead (а саме - сингл Karma Police), New Order, System Of A Down, SIA, Beth Gibbons and Rustin 'Man (альбом Out Of Season), Placebo, The Divine Comedy (Absent Friends), Arcade Fire, Oasis, Belle And Sebastian, Blur та багатьох інших не менш приголомшливих музикантів. Альбоми, які майстрував ця людина, як з'ясувалося, складають, як мінімум, чверть мого постійного плейлиста, а це дуже багато. Тому вибір був очевидний і результат теж. Frank тільки що написав мені, що він перейнявся піснею і бажає Україні всього найкращого", - зазначив Дмиро.

Як стало відомо, найближчим часом буде презентований кліп на пісню "Кохання" та з'явиться її радіоверсія.

Для довідки

Дмитро Шуров народився 31 жовтня 1981 у Вінниці. Український музикант, соліст проекту Pianoбой з 2009 року. У минулому — піаніст груп Океан Ельзи і Esthetic Education, в 2006–2009 роках був піаністом в групі Земфіри. Писав музику до фільмів "Хоттабич", "Гудзик", "Оранжлав", "Ігри в солдатики", "Як знайти ідеал", "Таємничий острів".



Переглядів: 4017
Поширень: 0