Регіональний центр сучасного мистецтва «Арт-Шик» та ГО «Центр «Культурна стратегія – ХХІ» відкривають нові імена. Третього вересня о 18.00 у РЦСМ «Арт-Шик» відкриють виставку художниці з Полтави Тетяни Кобзар. Назва експозиції – «Експресія».

Тетяна Василівна Кобзар народилася в місті Полтаві. Закінчила Полтавський Національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка та Московський Університет мистецтв, а також дворічні курси підготовки керівників художньої самодіяльності. Вона – дипломований художник декоративного оформлення та член Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

Експресія на картинах Тетяни Кобзар

У мистецьких колах Тетяна Кобзар відома як художниця жанру народної картини. Але їй вдалося зробити перехід від «народності» до імпресіонізму, французького шарму, виплеканого в полотнах Едуарда Мане, Ван Гога, Ренуара... З цього приводу Тетяна зазначає, що справжній художник нескінченно шукає новий подих.

Експресія на картинах Тетяни Кобзар

У сучасному суспільстві людина створює особистий образ всесвіту, відповідно до якого будує плани, досягає мети, живе. Мистецтво – це можливість для художника показати своє світосприйняття, відобразити реальність, завдяки чому глядач може задуматися, чи є цей світ тим, в якому він сам хотів би жити. Побачити свій світ через призму картин Тетяни Кобзар - цікавий досвід, який варто не пропустити.



Переглядів: 3336
Поширень: 0