Нещодавно у Вінниці завершився літературно-мистецький проект «Шевченківські вечори». У його рамках протягом літа щопятниці біля пам’ятника Тарасу Шевченку люди читали вірші, співали пісні тощо. Площа перетворювалася на справдній майданчик для творчості. Всі бажаючі могли проводити тут дозвілля як глядачі, або ж демонструвати своїх таланти на загал.

Заключна програма була присвячена темі любові до рідної Батьківщині та її талановитого народу, який оспівував у своїх поетичних творах Великий Кобзар.

Протягом літа близько тисячі вінничан взяло участь у проекті «Шевченківські вечори»

Учасниками заходу були користувачі та друзі бібліотек-філій Вінницької міської централізованої бібліотечної системи. Вони читали поезію, виконували народні та сучасні пісні, також звучали світові хіти у виконанні юних саксофоністів.

Протягом літа близько тисячі вінничан взяло участь у проекті «Шевченківські вечори»Протягом літа близько тисячі вінничан взяло участь у проекті «Шевченківські вечори»Протягом літа близько тисячі вінничан взяло участь у проекті «Шевченківські вечори»

На звершення заходу прозвучали українські маловідомі авторські пісні у виконанні вінницького музичного гурту «ZoreLit» – учасника цьогорічного фестивалю вуличних музикантів у м. Вінниці та всеукраїнських конкурсів, фестивалів.



Переглядів: 3561
Поширень: 0