20 вересня Благодійний фонд «Львівська Брама» та Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО проведуть у Вінниці грандіозний благодійний рок-фестиваль. Мета заходу – зібрати кошти для підрозділів Збройних сил України, зокрема 59-ої окремої механізованої бригади та 3-го полку спеціального призначення. Також організатори хочуть допомогти пораненим бійцям та тим, хто проходить реабілітацію у військових госпіталях України.

«Вартість квитка символічна – 45 гривень. Це прийнятна сума і для студентів, і працюючих вінничан, які полюбляють якісну вітчизняну рок-музику. За вилучені кошти ми плануємо придбати для військових, які воюють на передовій, автотранспорт та прилади нічного бачення. А бійців для потребують реабілітації організувати оздоровлення та відпочинок у горах», – повідомляє голова правління Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолій Слівінський.

На фестивалі для гостей діятиме кілька майданчиків. На головній сцені виступатимуть українські рок-гурти – «Тартак», «Мотор’Ролла», «Відповідь to be», «От Vinta», «Cherry-merry», «Чорнобривці» та багато інших. Ведучим буде Сашко Пікалов із «95 кварталу».

Наступного тижня вінничан запрошують на благодійний рок-фестиваль

Працюватиме дві польові кухні, де можна буде посмакувати смачними українськими стравами. А ще на глядачів чекатиме феєричне шоу від Вінницького театру вогню.

«Прийшовши на фестиваль, вінничани та гості міста зможуть почути рок-версію гімну України, зустріти найвідоміших музикантів нашої країни, послухати вуличну музику, реп, українські патріотичні вірші. А головне – допомогти зібрати кошти для підрозділів Збройних сил України і поранених бійців. За кожну отриману гривню ми прозвітуємо громаді», – обіцяв Анатолій Слівінський.

Наступного тижня вінничан запрошують на благодійний рок-фестиваль

Фестиваль поза політикою. Придбати квитки на дійство можна у торговельних центрах міста «Дастор», «Мегамол», «Центральний універмаг», а також у Будинку офіцерів та спеціальних палатках із символікою Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО, які будуть розташовані на головних площах міста.



Переглядів: 5761
Поширень: 0