Напередодні свого першого концерту в Баку «тверезі і культурні» пройшлись шляхами «Діамантової руки», скуштували знаменитий азербайджанський чай і насолодилися життям без реклами.

Гурт «ТІК» розширює географію своїх гастролей і вже сьогодні, 23 вересня, вперше виступить з концертом у Азербайджані.

- У столицю Баку ми прилетіли на запрошення представників української діаспори, яка, як виявилося, у Азербайджані досить чисельна. За один день встигли зустрітися з багатьма земляками, а вже сьогодні будемо виступати на відкритті українського ресторану у Баку, де майже весь персонал - українці з Луцька та інших міст Волині, - розповідає лідер гурту ТІК - Віктор Бронюк.

Гурт ТІК почав підкорення Азії!

Азербайджан стане першою країною Азії, яка наживо почує запальну музику «тверезих і культурних». Але, звісно, не останньою: вже зараз йдуть перемовини про концерт «ТІК» у столиці Казахстану - Астані, куди місцеві шанувальники давно запрошують гурт.

- Гастролі у містах і країнах, де ще не бували - це завжди дуже хвилююче і приємно, бо щоразу доводить, наскільки українська музика цікава людям у різних куточках світу, - говорить Віктор Бронюк.

В перший день у Баку окрім чисельних зустрічей учасники ТІК встигли порадувати себе екскурсією містом.

Гурт ТІК почав підкорення Азії!

- Звісно, перш за все - всі по черзі перефотографувалися у провулку, де Гайдай знімав свою знамениту стрічку «Діамантова рука»: кожному кортіло відчути себе Мироновим і Нікуліним, - сміється Віктор Бронюк. - Також дуже вразила красива набережна, Бакинська фортеця, старовинні вулички, чудові краєвиди, а головне - відсутність реклами у місті. На відміну від свого міста-побратима - нашого Києва, який потопає у бігбордах, в Баку зовнішньої реклами майже немає. Так само у парках: замість суцільних сувенірних лавок - вільний простір, природа і дружні чоловічі компанії, які в затінку за розмовами попивають чай і грають в нарди. В Азербайджані чорний чай у маленьких горнятках п’ють всі і всюди - і то ціла колоритна церемонія, до якої ми із задоволенням долучилися. Як поціновувач міцного чаю я вже взяв собі на озброєння фірмовий спосіб приготування азербайджанського чаю: по приїзду додому обов’язково порадую ним родину і друзів!

Фото з офіційної сторінки Віктора Бронюка у Facebook



Переглядів: 4509
Поширень: 0