В останній день Вінницьких днів моди, 1 листопада о 16.00, у ТЦ «Поділля City» відбудеться показ осінньо-зимової колекції від майстерні Людмили Квєтної. Назва нової колекції вінницької дизайнерки – «Вектор бажань».

Людина завжди прагне до втілення в життя своїх бажань та найзаповітніших мрій. Одяг, це та річ, що здатна допомогти нам у досягненні мрії. В залежності від спрямування наших амбіцій ми підбираємо вбрання, яке можна вважати втіленням в образах наших життєвих віх. Тож, вірно обраний вектор мрій та бажань і бездоганний стиль є запорукою життєвого успіху.

Колекція Людмили Квєтної, як завжди, витримана у класичному стилі: лаконічні форми, мінімалістичні силуети, елементи етніки, тощо. Дизайнерка традиційно використовує натуральні тканини (шовк та вовну) і обов’язково демонструє кілька витворів з високотехнологічних тканин (таких, як неопрен).

Людмила Квєтна направить вінницьких модниць по «Вектору бажань»

Родзинками показу стануть цікаві одиниці верхнього одягу, широкі спідниці-брюки у стилі Palazzo, комбінезони, блузи, мереживні бомбери. Несподівані акценти розставлятиме вишивка, якої буде чимало: ришельє та гладь, на пальто та костюмах, у якості оздоблення та як центральний декоративний елемент.

Вашим путівником у світі моди стане Людмила Квєтна. Як втіляться бажання вінничанок у колекції «Вектор бажань» ми дізнаємось під час показу, що відбудеться в рамках Вінницьких днів моди.



Переглядів: 5511
Поширень: 0