31 жовтня у суботу о 18.00 в ТРК «Поділля City» відбудеться показ нової колекції вінницького дизайнера Олександра Очеретного. Її назва: «У неї так багато граней…».

У процесі створення власного бачення осінньо-зимового сезону дизайнера надихало чимало різноманітних речей, його настрої змінювались кардинально, уяву творця захоплювали щоразу нові ідеї. У еклектичному поєднанні розмаїтих модних елементів сезону дизайнер, мов з пазлів, вибудовує новий насичений образ багатогранної жінки. Колекція осінь-зима 2015-2016 від Олександра Очеретного складається з особливої гармонії, яка несе цілісність в своїй багатогранності.

Олександр Очеретний: «У неї так багато граней…»

У цій різнобічній колекції одягу панують складні кольори та фактурні тканини. Загальні стилі: класика, кантрі, розкіш. Вигадливі конструкції пальто, жилетів, тунік, брюк, суконь та кофт разом складаються у вивірений образ молодої духом жінки, що вміє бути такою різною. Як і сама мода.

Олександр Очеретний: «У неї так багато граней…»

Серед високоякісних тканин, які дизайнер застосував для створення своїх модних творінь, присутні твіди та букле, шовк та жакард, тепла вовна, пластичний неопрен, тощо. Оздоблення: стрази, бахрома, вишивка, хутро. Кольори, що переважають: чорний, сірий (сіль з перцем), синій, марсала та інші актуальні у осінньо-зимовому сезоні.

Олександр Очеретний: «У неї так багато граней…»

Строката та складна композиція колекції не лише висвітлить свіжі модні тенденції, але й змусить кожну жінку відчути складну та багатогранну структуру запропонованого стилю. Кожний з близько сотні образів показаних на подіумі, «зазвучить» яскраво та незвично у фірмовій інтерпретації маестро моди Олександра Очеретного.



Переглядів: 5341
Поширень: 0