2 грудня в Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати відбулось відкриття щорічного ярмарку «Руками створена краса».

Голова ГО «Гармонія» Раїса Панасюк висловила подяку керівництву області, Народному депутату Сергію Кудлаєнку, БФ «Подільська громада» і «Без кордонів», громадським організаціям «Розвиток. Розвиток», «Творчі люди» та «Творче покоління» за сприяння в організації та проведення виставки.

Раїса Панасюк наголосила: «Вже восьмий рік поспіль проходить ярмарок, де наші авантюрні ідеї знаходять відгук у добрих та небайдужих серцях. Сьогодні ділитися своїм умінням будуть майстри з обмеженими фізичними можливостями, а також паралельно ярмарку проходитимуть тематичні майстер-класи для дітей та дорослих, де власноруч всі бажаючі матимуть можливості змайструвати прикраси».

Усі кошти, зібрані піл час виставки-ярмарку майстрів з інвалідністю, підуть на потреби військовим у зону АТО

На ярмарку кожен бажаючий зможе придбати сувеніри, подарунки, в’язані та вишиті вироби, листівки, предмети декору та ялинкові прикраси. Представлені авторські речі, створені вихованцями інтернатів, людьми, що пересуваються в інвалідних візках.

Усі кошти, зібрані піл час виставки-ярмарку майстрів з інвалідністю, підуть на потреби військовим у зону АТО

Як зазначила Рая Панасюк, усі зібрані кошти будуть передані на потреби військовим у зону АТО.

Як зазначила директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Наталя Заболотна: «Ярмарок, який триватиме з 2 по 5 грудня є різноплановий та насичений подіями, адже кожний день відрізняється своєю тематикою та супроводжується своєрідними заходами. До участі запрошуються не тільки громадські організації та люди з обмеженими можливостями, а й творчі та натхненні громадяни Вінниччини, які мають чуйне серце та бажання допомогти іншому. ГО «Гармонія» виходить за межі цільової аудиторії і працює для широкого кола людей. На Вінниччині, протягом року , відбувається Всеукраїнська молодіжна акція «Відповідальність починається з мене». В межах цієї акції вінничани виготовили листівки і передали їх на ярмарковий продаж, таким чином намагаючись допомогти коштами для військових в АТО».

Усі кошти, зібрані піл час виставки-ярмарку майстрів з інвалідністю, підуть на потреби військовим у зону АТО

Урочисте відкриття ярмарку «Руками створена краса» супроводжувалось дитячим дефіле та виступами вінницьких виконавців. За час свого існування такий яскравий передноворічний захід вже став гарною традицією в нашому місті, він дозволяє людям з інвалідністю відчути себе умілими і потрібними, а усім відвідувачам – зануритись в атмосферу краси, добра й гармонії.



Переглядів: 6837
Поширень: 0