В новорічну ніч гурт «ТІК» виступить в «Буковелі», після чого, лідер гурту Віктор Бронюк з сім'єю відправиться до Лапландії.

Цьогоріч в творчій діяльності гурту «ТІК» відбулося дуже багато важливих подій: ТІКівці відзначили своє десятиріччя, з’їздили у всеукраїнський тур, виступили в США та Канаді, випустили четвертий альбом. Тому новорічні свята Віктор Бронюк проведе зі своєю сім’єю, якій він намагається приділяти максимум вільного часу, не дивлячись на завантажений гастрольний графік.

Також, Віктор Бронюк зізнався, що його діти вже написали листа Діду Морозу. Старша донечка Єва в цьому році попросила собі 3D-ручку, якою можна конструювати різні іграшки, малювати об’ємні фігурки. Єва поводила себе гарно й старанно в школі, тому заслужила на свій подарунок від Дідуся Мороза. А менший син Данило свій вибір зупинив на іграшковому автомобілі.

Віктор Бронюк розповів, як святкуватиме новорічні свята, що загадали його діти Діду Морозу та як вибратись із снігового замету

Окрім своїх дітей, Віктор Бронюк не забуває і про чужих. Музикант є головою наглядової ради благодійного фонду «Подільська громада», який дарує діткам подарунки перед Новим Роком. Зазвичай оголошується конкурс бажань й діти пишуть, про що мріють:

«Не дивлячись на такий складний час, в якому зараз живемо, ми маємо знаходити можливість для того, аби подарувати дітям хоча б невеличку частинку казки. Наприклад, хтось хоче навчитись грати на баяні, а баяна не має. Два роки тому одна дівчинка загубила частину своєї флейти. Вона написала листа Діду Морозу, щоб він подарував їй ту загублену частину. У фонді не знали, що робити, адже ніхто флейту частинами не продає. Ми здійснили мрію дівчинки. Коли вона отримала в подарунок нову флейту, то запитала: «Можна заграти»? - на що я відповів: «Звичайно, можна, адже вона твоя!», - поділився Бронюк.

Віктор Бронюк розповів, як святкуватиме новорічні свята, що загадали його діти Діду Морозу та як вибратись із снігового замету

В магічну новорічну ніч Віктор не раз потрапляв в незвичайні історії. Ось одна з них: «Одного разу, коли ми їхали на новорічний корпоратив, - розповідає музикант, - не доїжджаючи 20 кілометрів до місця призначення, ми потрапили у величезний сніговий замет. І от замість святкування о дванадцятій ночі, ми намагались звідти вибратись, а з-під колеса машини лише летів сніг й у нас закінчувалось паливо. І хочу сказати, що це було дуже страшно. Саме тут ми зрозуміли, що нам лише здається, що людина – сильна й може подолати природу, але коли втручаються природні сили, то ти розумієш, що насправді маленький гвинтик на цій планеті. В результаті, тільки вранці ми дістались пункту призначення, відіспалися, а ввечері таки відпрацювали концерт».

Віктор Бронюк розповів, як святкуватиме новорічні свята, що загадали його діти Діду Морозу та як вибратись із снігового замету

На ці новорічні свята виступи гурту ТІК можна буде також побачити на екранах телевізорів у різних образах. Наприклад, на телеканалі «Інтер» ТІКівці перевтіляться в учнів дитячого садочку, на телеканалі «Україна» Віктор Бронюк «палитиме трубку» з Машею Єфросініною, а в новорічному «Світському житті» музиканти гурту "ТІК" перетворяться на справжніх Санта Клаусів, яких до Катерини Осадчої доставить собача упряжка!



Переглядів: 3794
Поширень: 0