23 березня о 19.00 у Будинку офіцерів готуйтеся сміятися до сліз і дві години думати лише про одне - любов і секс!

- Приходьте на виставу з коханими половинками і друзями, а головне - з найкращим настроєм, адже про секс, любов і стосунки говорити можна нескінченно. Задоволення і найкращий настрій гарантуємо всім! - запрошують організатори - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - У листопаді у Вінниці театр «Чорний Квадрат» зібрав абсолютний аншлаг. Тож квиточки радимо купувати заздалегідь - їх розбирають вмить!

Київський театр імпровізації «Чорний Квадрат» - улюбленці вінницької публіки. Їхні вистави завжди цікаві і непередбачувані, діалоги - щирі і актуальні, жарти - влучні і незабутні, акторська гра - жива і приголомшлива, вміння імпровізувати - вражає і захоплює, а харизма - така потужна, що не опишеш словами.

Коханням SEXом не зіпсуєш

Нова комедія «Кохання SEXом не зіпсуєш!» - це захоплюючі історії двох пар з мегапопулярного проекту «До і після сексу».

Люди знайомі вже багато років і от з волі випадку або долі у них відбувається…секс. Як це? Чому тільки зараз? Навіщо це потрібно? І що із цим робити? Вистава дає відповіді на всі ці запитання і, звичайно ж, задає нові.

Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, сум і сміх, любов і ненависть. І ще щось таке… невловиме… Мінімум вульгарності, нуль порнографії. Суцільний приємний еротизм, який лоскоче нерви і розслаблює мозок!

«Кохання SEXом не зіпсуєш!»

З першої і до останньої секунди вистави актори «Чорного Квадрату» стовідсотково тримають увагу глядачів. А репліки з вистав тут же хочеться розбирати на цитати, адже у них влучно відображена життєва іронія стосунків між чоловіком і жінкою.

Київський театр «Чорний Квадрат» - єдиний в Україні театр імпровізації, що був створений у 1991 році. Вже 25 років театр працює за принципом "живої" акторської гри, коли вистава народжується "тут і зараз", стаючи автентичною і неповторною.

«Кохання SEXом не зіпсуєш!»

«Чорний Квадрат» краде час у вічності. І робить на 300-400% більше, ніж будь-який інший. Приходьте 23 березня о 19.00 у Будинок офіцерів на виставу для дорослих «Кохання SEXом не зіпсуєш!» - і особисто у цьому переконаєтеся!

Зараз відкрито попередній продаж квитків на виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш!», тож поспішіть придбати їх за ціною 100-240 гривень, адже далі ціна зросте! - наголошують організатори.

Квитки продаються у касах Вінницького академічного театру імені Садовського та Будинку офіцерів, на сайті bilet.vn.ua та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.



Переглядів: 3544
Поширень: 0