Повернувшись з успішних гастролей в Іспанії, популярна українська співачка Ірина Федишин розпочала великий тур Україною, у рамках якого завітає і до столиці Поділля - Вінниці.

У полоні сильного і ніжного голосу красуні-співачки Ірини Федишин вінничани та гості міста опиняться 19 травня о 19.00 у Будинку офіцерів.

На вінницькому концерті протягом двох годин для вас звучатимуть всі найкращі пісні: «Серця стук», «Лише у нас на Україні», «Долоньки», «Калина», «Гітара», «Прошу в неба», «Родина», «Розпалю вогонь», «Твоя», «Твій ангел», «Серце» та багато-багато інших, адже репертуар Ірини Федишин - дійсно величезний, як за обсягом, так і за розмаїттям.

Популярна співачка Ірина Федишин 19 травня вперше виступить у Вінниці

Чарівна співачка зі Львова Ірина Федишин майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу, на концертах разом зі своїм найкращим шоу-балетом влаштовує незабутнє шоу, та все ж головною у її творчості залишається неймовірна душевність і щирість.

У кожній пісні, яку виконує Ірина Федишин, є душа і невимовна ніжність, якої так не вистачає людям у сучасному шаленому світі. Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських і навіть європейських глядачів. Її пісні активно ротуються на всіх радіостанціях, а на концертах - завжди повні зали.

Ірина Федишин співає з трьох років і є автором більшості пісень, які виконує. Сьогодні у її творчому доробку чимало яскравих кліпів, перемог у престижних конкурсах і фестивалях та п’ять успішних альбомів: «Твій Ангел», «Україна колядує», «Хресна дорога для молоді», «Пароль» та «Україна колядує - Нове», що розійшлися чималими тиражами.

У 2015 році саме запальна пісня Ірини Федишин «Серця стук» за результатами смс-голосування і оцінювання директорами найкращих радіостанцій України здобула перемогу конкурсу «Український формат».

Українці скучили за щирістю, за змістовними піснями, тому популярність Ірини Федишин сьогодні стрімко зростає.

- Зараз чимало молодих виконавців пропонують щось свіже і нове. Більшість з них прагнуть бути модними й форматними в музиці, тому багато запозичують із закордонної музики. Але іноді забувають про головне: незважаючи на всі тренди, у пісні повинна бути душа. Тільки тоді пісня буде мати успіх серед слухачів. Ментальність наших людей особлива, в пісні повинен бути зміст і відчуватися щирість артиста, щоб вона їм полюбилася. Лише потім можна додавати до треку тренди, — переконана Ірина Федишин.

- Я намагаюся своєю творчістю зробити світ добрішим, чеснішим і більш радісним. Кожна пісня для мене особлива, рідна і дорога. Мабуть, це дар від Бога. Несподівано наступає момент, коли хочеться виплеснути зсередини свої почуття і поділитися ними з іншими. Я сідаю за піаніно і пальці самі починають бігати по клавішах, передаючи мій настрій і емоції. Кожна пісня - це частинка моєї душі, частина особистого переживання, частина мене самої.

Разом зі своєю прекрасною командою Ірина Федишин ретельно продумує кожен свій виступ, щоб подарувати прихильникам найкращі враження і чудовий настрій. Тому кожен її концерт перетворюється на феєричне свято - яскраве шоу з колоритними костюмами, неординарною сценографією, цікавими танцями, видовищними постановками номерів, лазерним і світловим шоу і перш за все - чудовим виконанням унікальних душевних пісень.

- Краса і талант, запальні пісні і неповторний український народний мелос, вражаючі танцювальні постановки і розкішні костюми - раз побувавши на концерті Ірини Федишин, ви назавжди станете її відданими шанувальниками! - гарантують організатори концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». -Концерт Ірини Федишин - це свято душі, феєрія краси і молодості! Приходьте 19 травня о 19.00 у Будинок офіцерів і не пожалкуєте!

Квитки на вінницький концерт Ірини Федишинви можете придбати у касах театру імені Садовського та Будинку офіцерів,на сайті bilet.vn.ua іза телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55. Вартість квитків - 80-300 гривень.



Переглядів: 5736
Поширень: 0