Нещодавно у Вінницькій дитячій школі мистецтв відбувся мистецький проект «І заграє барвами рідна земля!». Це новий проект, який спільно зробили учні дитячої школи мистецтв та студенти Вінницького училища культури та мистецтв ім.М.Леонтовича.

З вітальними словами до присутніх звернулися директор Вінницької дитячої школи мистецтв, Заслужений працівник культури України Ярослав Віталійович Зінько та викладач Вінницького училища культури та мистецтв ім.Леонтовича Олена Юріївна Мельничук.

Всі присутні мали можливість побачити виставку робіт учнів та викладачів відділення образотворчого мистецтва дитячої школи мистецтв. Концертну програму відкрив оркестр народних інструментів дитячої школи мистецтв під керівництвом Ірини Єфіменко п’єсою Божени Корчинської «Пастушок», соло на сопілці Артема Кондратьєва.

У Вінниці відбувся мистецький проект «І заграє барвами рідна земля!»

Присутні на заході мали можливість насолодитись запальними українськими народними танцями «Повзунець» та «Гопак» у виконанні Лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів Зразкового ансамблю танцю «Подоляночка»(кер.Віктор Марценюк).

На мистецькому проекті виступили студенти Вінницького училища культури і мистецтв ім.М.Леонтовича - це Лауреат міжнародних та українських конкурсів фольклорний гурт «Мокоша» (кер.Юлія Васюк), Лауреат всеукраїнських конкурсів ансамбль народного танцю «Добродар» (кер.Сергій Береза).



Переглядів: 3732
Поширень: 0