Шекспір казав: «Весь світ – театр, а люди в ньому – актори». Міжнародний день театру відзначають щорічно 27 березня. Це не просто професійне свято митців сцени, його також залюбки відзначають мільйони глядачів і шанувальників театрального мистецтва. До цього свята традиційно готуються працівники Вінницького музично-драматичного театру ім. М. Садовського. Щороку вони готують нову прем’єру для вінничан і вже 25 березня потішать глядача свіженькою комедією для дорослих з молодими акторами «Занадто одружений таксист». Ця вистава була підготована в рекордні строки, а все тому, що планувалось показати іншу грандіозну прем’єру – виставу режисерки Таїси Славінської «Ідзанамі». Та в зв’язку з технічними обставинами, цей твір ще не готовий для показу широкій публіці. Отже, було прийнято рішення здивувати глядачів сучасною веселою комедією.

Режисер-постановник Тарас Мазур взявся за цю роботу за твором англійського драматурга Рея Куні. В нашому театрі раніше не ставили твори цього автора, але пан Тарас, працюючи у музично-драматичному театрі ім. П. К. Саксаганського у місті Біла Церква, вже ставив цю комедію сім років тому. Тепер, на іншій сцені, з молодими акторами, «Занадто одружений таксист» обіцяє вінничанам чимало кумедних ситуацій та прикольних жартів.

Тож, на сцені з’являється веселий таксист (його грає молодий актор Сергій Мазур), який постійно потрапляє у пікантні та анекдотичні ситуації. А все тому, що полюбляє кохання на швидкості. Скільки квартир, телефонів та… дружин потрібно пересічному таксистові для життєвого спокою та рівноваги? Дві дружини у різних районах Лондону, яких він кохає до нестями, але які не знають про існування одна одної! І так би і лишалось, але… Внаслідок нічної пригоди з невріноваженою бабусею таксист Джон Сміт отримує черепно-мозкове ушкодження. Пролежавши ніч у лікарні, він збивається з графіку і не може пригадати до якої ж дружини необхідно іти в цю годину. А чекають та розшукують його обидві не на жарт схвильовані кохані Мері та Барбара. Що ж буде? Про це дізнаємось вже в п’ятницю під час прем’єри!

До дня Театру вінничанам пропонують переглянути веселу комедію

Цього разу на сцені виключно молоді актори. Одну з дружин грає Ольга Буга, яка уславилась роллю Елізи у «Моя чарівна леді», другу – Міла Козирєва. У ролі полісменів Микола Коломієць та артистка балету Тетяна Фролова. У ролі друга таксиста – Сергій Бондарчук, у ролі сусіда Боббі – Артур Константинов, у ролі репортера – Андрій Побережний. У вистави цікава сучасна сценографія та приємне музичне оформлення. Все задля гарного весняного настрою! Отже, прем’єрні покази відбудуться вже 25 та 26 березня о 18.30. Поспішайте за квитками!



Переглядів: 2765
Поширень: 0