«Занадто одружений таксист» – саме цю пустотливо-реготливу комедію за п’єсою англійця Рея Куні вирішили презентувати на розсуд глядачів напередодні Дня театру режисер Тарас Мазур за підтримки художнього керівника театру народного артиста України Віталія Селезньова. Це веселі пригоди, кумедні ситуації та жарти про статеве життя у виконанні молодих акторів, які із запалом грали і відчайдушно дуркували на сцені.

Як виплутатись велелюбному таксисту з тенет власних обманів, в які він потрапив ведучи подвійне сімейне життя, будучи одружений з двома різними жінками? Колись його мали таки викрити і ось – поліція! Справжнє розслідування, яке паралельно ведуть різностатеві полісмени з різних відділків змушує друга Стенлі втрутитись, щоб допомогти таксисту Джону Сміту.

Пікантна комедія на сцені Вінницького театру напередодні свята

Але тут все заплутується ще більше! «Солодка парочка» Джон (Сергій Мазур) і Стенлі (Сергій Бондарчук) ледь не доводять до божевілля дівчат, яких грають Ольга Буга (Мері) та Міла Козирєва (Барбара). А тут ще з’являється допитливий репортер та ексцентричний сусід Боббі, помножуючи градус пристрастей. І все це відбувається серед креативної сценографії, що повторює відому роботу Сальвадора Далі з диваном-губами, як епіцентром спокус.

А висновок той самий, що й у старій пісеньці: «Не плохо очень, иметь три жены, но очень плохо, с другой стороны». Переглянути у квітні цю виставу можна буде 9, 15 та 27 числа.

Пікантна комедія на сцені Вінницького театру напередодні свята

Насміявшись досхочу, зі святом привітали театралів глядачі та керівники культури міста і області. Вінницький театр у свою чергу урочисто обіцяв вже скоро продемонструвати свій «козир у рукаві» – грандіозну виставу режисерки Таїси Славінської «Ідзанамі». Отже, ще до кінця сезону на нас чекає ще одна гучна театральна прем’єра!



Переглядів: 3960
Поширень: 0