Вчора у концертному залі Вінницької обласної філармонії відбулась презентація колекції одягу дизайнера ТМ «RUTA» Людмили Бушинської «Золотий птах», що проходив як благодійна акція, на підтримку ІІ Всеукраїнського пісенного Фестивалю-конкурсу для дітей та молоді з обмеженими можливостями «Золотий птах».

Дизайнер відомого українського бренду «RUTA» Людмила Бушинська створила колекцію одягу ручної роботи чарівного вбрання за мотивами казки-легенди «Золотий птах» вінницької письменниці Галини Крюк. Казка, що стала основою в назві Всеукраїнського пісенного Фестивалю-конкурсу для дітей та молоді з обмеженими можливостями, а засновником та ідейним натхненником Фестивалю є дизайнер одягу, та громадський діяч Людмила Бушинська.

Ще перед початком вечору, у холі можна було придбати одяг та сувеніри від ТМ «RUTA». Частина з коштів, виручених за них, йде на підтримку проведення фестивалю-конкурсу. А сам вечір розпочали з демонстрації невеличкого фільму про перебіг першого фестивалю, що відбувся наприкінці весни минулого року.

Людмила Бушинська презентувала нову колекцію і закликала підтримати молодь з обмеженими можливостями

Далі був аукціон в три лоти (розігрували унікальну вишиванку та дві картини) проведений заради того, щоб зібрати кошти для проведення Другого Всеукраїнського пісенного фестивалю-конкурсу «Золотий птах» для дітей та молоді з обмеженими можливостями. Людмила Бушинська сама вийшла на сцену, щоб розповісти про цей унікальний досвід та про справжнє чисте милосердя: «Коли спілкуєшся з людьми з обмеженими можливостями, то бачиш дійсну любов, справжні почуття. Вони для мене мов янголи!»

Людмила Бушинська презентувала нову колекцію і закликала підтримати молодь з обмеженими можливостями

Спеціальну колекцію «Золотий птах» створено з використанням натуральних тканин: ексклюзивного шовку, бавовни, шерсті, кашеміру та домотканих тканин. Вона являє собою єдиний казковий світ в яскравих чаруючих барвах, у переливі бісеру, каміння та ручної вишивки, із доповненням виробів із натурального хутра.

На подіумі злились яскраві й самобутні традиції та сучасність. У показі колекції в якості моделей взяли участь відомі вінничани. Серед самого дефіле були вкраплені невеличкі пісенні інтерлюдії, а фінальний вихід супроводжувався співом Ірини Швець. Це була справжня музична феєрія за участю артистів, співаків, митців і дітей, які стали призерами минулого фестивалю-конкурсу «Золотий птах».

Другий Всеукраїнський пісенний фестиваль-конкурс для дітей та молоді з обмеженими можливостями відбудеться 26-27 травня у Вінниці. Переможці конкурсу представлятимуть Україну на ювілейному ХХ Міжнародному пісенному фестивалі «Чехочинські творчі зустрічі» у липні 2016 року.



Переглядів: 3629
Поширень: 0