Сьогодні Ірина Білик розпочинає великий весняний тур Україною. Вінниця стане другим містом, яке побачить нову концертну програму поп-діви наживо.

Вінницький концерт Ірини Білик пройде у понеділок, 4 квітня, о 19.00 у Будинку офіцерів. Буде чимало музичних сюрпризів: багато пісень-прем'єр, які ще ніколи не звучали на концертах, всі улюблені російськомовні пісні, а також шлягери з україномовних альбомів, які здивують усіх новим звучанням.

- Я, як ніколи повна творчих сил і дуже чекаю зустрічі з моїми шанувальниками, - зізнається Ірина Білик. - Впевнена, що, як завжди, це буде справжнє свято музики і кохання!

Цього туру Ірина Білик чекала із неабияким нетерпінням, адже кожна зустріч із шанувальниками для неї - дуже особлива подія, до якої вона самовіддано готується, щоби кожен отримав максимум задоволення, радості і щирості.

- Мені здається, особливо сьогодні, для артиста, якого люблять глядачі, не настільки важливі балет, декорації, розмах, - зізнається Ірина Білик. - Головне, щоб музика була живою, чесною, щиросердечною! Саме тому я буду дарувати шанувальникам свою любов і щире виконання.

Втім, без здивувань на концерті не обійдеться. Крім ексклюзивних убрань, які для Ірини Білик зшили кращі дизайнери країни, у новому шоу вінничани і гості міста побачать ексклюзивні фото і відео з особистого архіву співачки!

Ірина Білик - народна артистка України, яка співає мовою кохання, яку просто неможливо не любити!Краса її пісень заворожує мільйони, її творчість пронизана щирістю, добром і любов'ю, а кожен виступ завжди стає мегаподією. Ірина Білик давно завоювала музичний Олімп України і вже більше 25 років утримує звання співачки номер один. Кожна її пісня – стовідсотковий хіт, кожний новий кліп — це маленьке життя, кожний концерт — аншлаг.

Ірина Білик у Вінниці

Приходьте 4 квітня на вінницький концерт Ірини Білик і проведете незабутній душевний вечір у компанії суперзірки України!

Квитки на концерт продаються у касах Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів, на сайті bilet.vn.ua і за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає ресторан «Тифліс». 



Переглядів: 6940
Поширень: 0