Проект «Ре:візія. Парадигма» продовжиться вже 7 квітня і знову запросить всіх, кого цікавить сучасне мистецтво у всіх його проявах до РЦСМ «Арт – Шик» (вул. Архітектора Артинова, 12 а). наступного четверга в гості до нашого міста приїдуть митці з Одеси. Початок програми, що складатиметься з візуальної та музичної складових, о 18.00.

До партнерської участі в проекті цього року долучився Департамент культури Одеської міської Ради, який представить проект «Одеса їде в гості». Вінничани отримають можливість відвідати експозицію Музею сучасного мистецтва Одеси та послухати джазову програму одеських музикантів. О 18.00 7 квітня відбудеться виступ муніципального театру духової музики ім. А. Саліка «Диксиленд», а також буде відкрито виставку Музею сучасного мистецтва Одеси.

Одеський муніципальний театр духової музики ім. народного артиста України ім. А. Саліка створений Одеською міськрадою в грудні 2003 року як комунальне підприємство. Творча діяльність колективу спрямована на естетичне виховання жителів міста, пропаганду кращих зразків світової, української, багатонаціональної музичної культури. Духовий оркестр виступає на міських і загальнодержавних святах. А для вінничан одеські музиканти приготували запальну музичну програму, що складатиметься з відомих хітів, джазу, свінгу, латино та попурі на теми одеських мелодій.

Мистецький проект «Ре:візія. Парадигма» на наступному тижні запрошує на програму «Одеса їде в гості»

Свою оригінальну та концептуальну виставку презентують молоді одеські художники Франсуаза Оз та Богдан Перевертун. Їх мінімалістична чорно-біла естетика, драйв і сміливість до експериментів дозволяють їм працювати з символікою і соціальними темами з великою долею постмодерністської іронії. За допомогою художньої мови вони висвітлюють людські пороки і упередження, тим самим створюючи логічний ланцюжок взаємодій між різними сферами життя. Зображення на їх роботах - це знаки, за допомогою яких художники спілкуються з глядачем. Відмовившись від кольору, за допомогою лише легкої, іронічної картинки художники зачіпають теми, які їх хвилюють в даний момент: від соціальної деструкції до ментальних проблем.

Мистецький проект «Ре:візія. Парадигма» на наступному тижні запрошує на програму «Одеса їде в гості»

Цьогорічна «Ре:візія» представляє приклади мистецтва, як взірець сучасних тенденцій розвитку культури та мистецтва, відкриває для міста Вінниця широке поле для ознайомлення з найкращими зразками культурних досягнень не тільки регіонів України, а й з закордону, завдячуючи пріоритету налагодження культурної комунікації Департаменту культури Вінницької міської Ради. Організатор проекту: Департамент культури Вінницької міської ради. Партнери: ВОГО «Лабораторія актуальної творчості», Департамент культури Одеської міської ради, Чеський культурний центр, ВОГО «Культурна стратегія - ХХІ», ВОГО «Ліга розвитку мистецтва», ГО «Креативний простір», регіональний Центр сучасного мистецтва «Арт-Шик», "BarabanZA" (Запоріжжя).



Переглядів: 2934
Поширень: 0