Повернувшись з подорожі в екзотичну Шрі-Ланку, вінницький дизайнер хутра та шкіри Марина Ярославська вирішила показати на Вінницьких днях моди весна-літо 2016 абсолютно нетипову для себе колекцію, натхненну заходом сонця над Індійським океаном. Показ авторської колекції Марини Ярославської відбудеться у неділю 17 квітня о 16.00 в ТЦ «Кемпа» (вул. Кармелюка, 2).

Три тижні, проведені в селі аборигенів, дозволяють подивитися на світ іншими очима, і заново отримати насолоду від яскравих барв, що їх дарує природа – божевільно-зелена зелень, соковиті фарби тропічного неба, екзотична острівна фауна – і повернутися в наш світ, що завжди поспішає, вже оновленою і натхненною. Так і сталося з Мариною Ярославською.

Дизайнер Марина Ярославська здивує вінничан барвами тропічного раю

А ще нагодилися тканини – зроблені з бавовняних і шовкових матеріалів найяскравіших кольорів! Ткацькі вироби зі Шрі-Ланки широко використовуються провідними кутюр'є світу, адже острівні майстри не бояться експериментувати зі сміливими кольорами, текстурами і матеріалами, чуйно вловлюючи тенденції і вимоги модної індустрії.

Казковий світ тропічного острова Марина Ярославська передасть в колекції суконь з барвистих шовків і бавовни, яка носитиме назву «Веселка». Це буде одяг, що переливатиметься всіма кольорами веселки!

Дизайнер Марина Ярославська здивує вінничан барвами тропічного раю

Про звичні для дизайнерки хутро та шкіру, звичайно ж, неможливо забути! У колекції будуть шкіряні сукні та неймовірно-яскраві хутряні шубки, яких також торкнулись всі кольори веселкового спектру. Все це і багато іншого ви побачите на показі 17 квітня і самі відчуєте солодке дихання тропічної ночі, ласкаві хвилі океану і неймовірно позитивний настрій, подарований «Веселкою».



Переглядів: 3809
Поширень: 0