Теми любові і сексу, непростих стосунків чоловіків і жінок та веселих курйозів у ліжку - невичерпні, як наше життя… А тому - готуйся, Віннице, знову відверто говорити про ЦЕ... разом з улюбленим Київським театром імпровізації «Чорний Квадрат»!

8 червня о 19.00 у Будинку офіцерів найкращі актори найпопулярнішого театру України презентують вінничанам і гостям міста нову іскрометну комедію для дорослих «Хто кого хоче?», яка у столиці давно визнана справжнім бестселером і завжди збирає повні зали!

Ця яскрава, лірична і дуже смішна вистава із чарівним Олексієм Курилко і чудовою Іриною Когут у головних ролях, розповідає про випадкові зустрічі з дивними продовженнями, про почуття, які охололи і вимагають термінової реанімації і радикальних змін…

Театр «Чорний Квадрат» 8 червня привезе у Вінницю нову комедію для дорослих «Хто кого хоче?»

- У репертуарі «Чорного Квадрату» багато смішних вистав і по великому рахунку не смішних взагалі немає, - відзначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Але ця комедія, як термоядерна бомба порве вашу посмішку на шматки. Після перегляду м'язи обличчя будуть випробовувати солодкий біль від невпинного сміху! Ми вас попередили…)

Комедія для дорослих «Хто кого хоче?»

Хто хоч раз побував на виставах «Чорного Квадрату», одразу стає найвідданішим прихильником театру, подібного якому немає в Україні.

«Чорний Квадрат»часто називають театром скандальним і провокативним, а у Вінниці після трьох абсолютних аншлагів епітети одні - улюблений і неперевершений!

Вистави «Попередні пестощі», «Чи є SEX після ЗАГСу?», «Кохання SEXом не зіпсуєш!» у Вінниці викликали справжній ажіотаж, який актори рішуче налаштовані повторити під час нових гастролей у червні.

8 червня лише для вас нові відверті теми і щирі розмови про ЦЕ, пікантний сюжет, від якого неможливо відірватися, кокетство і флірт, сум і сміх, любов і ненависть. І ще щось таке… невловиме… Мінімум вульгарності, нуль порнографії. Суцільний приємний еротизм, який лоскоче нерви і розслаблює мозок!

Комедія для дорослих «Хто кого хоче?»

Тим, хто збирається на виставу «Чорного Квадрату» вперше, варто готуватися до справжнього театрального екстазу. Будете сміятися досхочу, нескінченно дивуватися вражаючій живій грі акторів, їхньому вмінню імпровізувати на сцені і влучним діалогам, які глядачі завжди на 100% розбирають на цитати.

8 червня о 19.00 у Будинку офіцерів разом з «Чорним Квадратом»буде весело, цікаво і по-справжньому гаряче!

Зараз відкрито попередній продаж квитків на виставу «Хто кого хоче?» за найнижчою ціною – 100-250 гривень. Далі – наголошують організатори – ціна зросте!

Квитки ви вже зараз можете придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Комедія для дорослих «Хто кого хоче?»



Переглядів: 2962
Поширень: 0